Het is weer herfst!

Het is weer herfst!

Met de dagen die korter en de schaduwen die langer worden, is de herfst natuurlijk een prachtig seizoen voor lange boswandelingen. Laarzen aan en volop genieten van het rood, geel en oranje van de bladeren, de paddenstoelen in het mos en al die heerlijke herfstgeuren. Maar als je geen zin hebt om weer en wind te trotseren, haal je de herfst toch gewoon in huis. Met deze handige tips creëer je eenvoudig een knusse warme-chocolademelk-met-slagroom-sfeer in jouw interieur!

Kruip lekker weg onder een warme plaid!

Plaids zijn niet meer weg te denken uit ieder interieur en je kunt er niet genoeg van hebben! Met een plaid maak je jouw huis in een handomdraai warm, gezellig en absoluut winterproof. Heerlijk om onder weg te kruipen met dat boek dat al zo lang op je lijstje staat. Of je nu kiest voor een strakke geometrische print in een modern interieur of voor streelzachte fake fur in een landelijke woonstijl: een plaid is een ideaal woonaccessoire om jouw interieur deze herfst een elegant en sfeervol tintje te geven.

Bekijk hier meer knusse plaids »

Leg stapels sierkussentjes op je bank of bed!

Je hoeft natuurlijk niet per se naar buiten om te kunnen genieten van de mooie herfstkleuren. Met leuke sierkussentjes in warme okergele, olijfgroene en donkerrode tinten op de bank of op bed, geef je de woon- of slaapkamer eenvoudig een sfeervolle uitstraling die past bij het seizoen. Met natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en linnen, transformeer je jouw huis eenvoudig in een rustiek en romantisch bergchalet. Of kies je voor lichte, zachte kleuren en verschillende texturen voor een strak en rustgevend Scandinavisch interieur? Ook sierkussens zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en materialen. Dus je kunt eindeloos variëren!

Haal de natuur in huis!

Maak jouw nieuwe herfstinterieur compleet met (zelfgemaakte) accessoires van mooie herfstbladeren, dennenappels en veertjes: rijg ze aan elkaar tot een slinger of leg ze rond een kaars in een glazen stolp. Leg glimmende rode appeltjes op een schaal of ga voor de ultieme herfstervaring en vul jouw huis met de onweerstaanbare geur van vers gebakken appeltaart met kaneel!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel
Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.. Weet jij nog niet wat je moet vragen aan Sinterklaas? Deze leuke knuffels, kussentjes en dekentjes zijn perfecte schoencadeautjes!