Dol op paarden? Waarom dan geen eigen paardenkamer!

Dol op paarden? Waarom dan geen eigen paardenkamer!

Snurk Bedding Horses dekbedovertrek

Is jouw dochter helemaal dol op paarden? Zeker weten dat ze dan helemaal verzot zal zijn op een eigen paardenkamer. En het omtoveren van die kinderkamer hoeft ook helemaal niet moeilijk of duur te zijn. Laat je inspireren en maak van de kinderkamer of tienerkamer een echte droomkamer met paarden thema!

Een paardenkamer dankzij leuke spulletjes

Een kapstokje in de vorm van een paard, een zadel als stoel of rozetten op de muur. Door verschillende accessoires in de slaapkamer wordt deze al snel een echte paardenkamer. Ben je van de DIY’s? Dan vind je op ons Pinterest-bord veel inspiratie om lampen en hoefijzers tot leuke woonaccessoires te maken voor in de paardenkamer. Zeker de moeite waard om even te checken 😉

Paarden op de muur

Staat alles al helemaal vol in de kamer? Wat dacht je dan van paarden op de muur! Er bestaat heel leuk en stoer behang met paarden en hiermee krijgt heel de kinderkamer gelijk een paarden-look. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een mooie muursticker of als je erg creatief bent: een muurschildering!

Een paardendekbedovertrek

Is ook dat niet aan je besteed? Dan maak je van de kinderkamer al snel een echte paardenkamer dankzij een vrolijk en kleurrijk paardendekbedovertrek! Sowieso mag een leuk overtrek met een paardenprint niet ontbreken in de paardenkinderkamer. Want wat is nu fijner dan slapen in een zacht paardenbedje?

Dus ga op in galop naar onze webshop. Bekijk hier ons assortiment paarden dekbedovertrekken »

Good Morning Free dekbedovertrek Multi
Good Morning Free dekbedovertrek Multi
HEADERFOTO: SNURK BEDDING HORSES DEKBEDOVERTREK

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
in slaap vallen na koffie
Volgend artikel