Ga voor eenvoud en stijl met Papillon

Ga voor eenvoud en stijl met Papillon

De slaapkamer is dé plek om tot rust te komen. De dekbedovertrekken van Papillon sluiten goed aan bij een eenvoudig en stijlvol interieur. Het zijn vooral de kleine details die de overtrekken net dat beetje extra geven. Met de nieuwe collectie van Papillon zorg je in een handomdraai voor een serene, stijlvolle sfeer in de slaapkamer.

Papillon

Meer dan eens bewijst Papillon het gezegde: “Less is more”. In hun collectie van 2021 hebben ze gekozen voor effen kleuren met kleine details. Dit zorgt voor een over het algemeen rustige basis, maar dankzij de nette afwerking krijgt het een elegant, romantisch tintje. Het Nederlandse merk maakt gebruik van rijke materialen waardoor je zeker bent van comfort en kwaliteit.

Bekijk de hele collectie van Papillon

Stijlvolle ruches

Wil je naast een rustige uitstraling toch ook een beetje romantiek in de slaapkamer? Dan heeft Papillon een prachtig dekbedovertrek dat is afgewerkt met stijlvolle ruches. Een van de laatste trends die je vooral in de mode tegenkomt en nu ook in het beddengoed is verwerkt. De zorgvuldige afwerking waarbij de stof gerimpeld aan het overtrek is genaaid geeft het net dat chique tintje. Heb je graag ook een beetje kleur in de slaapkamer? Dan zit je met dit overtrek ook helemaal goed. Kies een trendy kleur voor een opvallend accent, juist een lichte tint voor rust en breng warmte aan met de donkere tinten.

Klassiek streep dessin

Een streepjes print is al jaren niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ook dit klassieke en tijdloze dessin vind je op de dekbedovertrekken van Papillon terug. Afhankelijk van de kleur en de combinatie met accessoires past het streepdessin goed bij elke interieurstijl. Zoek je iets voor in een Scandinavische woonstijl kies dan voor een streepjes patroon in een lichte kleur, terwijl een wat donkerdere tint naadloos aansluit in de landelijke stijl. Daarnaast zorgt de luxe stof katoen-satijn of percale katoen voor de nodige elegantie en waan je jezelf in een luxe hotelsuite.

 

Een baan van versiering

Papillon bewijst dat je met weinig middelen al een luxe uitstraling kunt creëren. Uiteraard staat slaapcomfort voorop en kiest het merk graag voor rijke materialen. Deze stoffen zorgen niet alleen voor een prettig gevoel tijdens het slapen, maar versterken ook zeker de luxe uitstraling. Het merk heeft bewust gekozen om een paar basics te voorzien van een band met verfijnde details. Of het nu geborduurde bloemetjes zijn, een luspatroon van zacht materiaal of wafelkatoen, het geeft het overtrek net dat beetje extra uitstraling.

Heb je liever een frisse en clean slaapkamer look waarin wit centraal staat? Lees dan onze tips voor een sfeervolle witte slaapkamer met beddengoed van Papillon.

Weet jij al voor welke stijl je gaat? 

Vorig artikel
Zijn dromen bedrog?
Volgend artikel
Digital detox voor een betere nachtrust