Beddengoed speciaal voor dierendag

Beddengoed speciaal voor dierendag

SNURK James dekbedovertrek

Ieder jaar op 4 oktober zetten we onze geliefde dieren weer in het zonnetje. Maar waarom zou je het daar bij houden? Geef je slaapkamer dit jaar met dierendag een dierlijk tintje. Smulderstextiel heeft een breed aanbod van dekbedovertrekken met dierenprint. Vandaag besteld, morgen op je bed.

De dierenprint is hot

Dierenprints zijn er in allerlei varianten, van stoer roofdier tot lief huisdier en van dessins in weelderige tot subtiele kleuren. Ook in de nieuwe collectie komt de dierenprint ruimschoots aan bod. De Animalprint trend zet zich gestaag voort en daar zijn wij maar wat blij mee. Je kunt namelijk vele kanten op met deze leuke printjes. Haal je de laatste trends in huis of creëer je een ware jungle in jouw slaapkamer? Met een dekbedovertrek met een dierlijk printje zorg je in ieder geval wel voor een gezellige sfeer!

Dekbedovertrek met panterprint

Al jaren is de panterprint één van de populairste dessins in mode en interieur. Daarom is dit kekke printje ook ruim vertegenwoordigd in de beddengoed collectie. Je vindt de panterprint in allerlei kleurencombinaties, zo kies je eenvoudig de kleurstelling die in jouw slaapkamer past. Het Leone dekbedovertrek van Beddinghouse vind je bijvoorbeeld in maar liefst 4 verschillende tinten.

Fotoprints van dieren op je bed

Ben jij juist dol op realistische foto’s van dieren? Waag jezelf aan een prachtige print van een grootse olifant of een krachtig beeld van een tijger. Er zijn ook diverse dekbedovertrekken met zachtaardigere dieren, zoals bijvoorbeeld pinguins, papegaaien of een alpaca. Snoozing is een merk dat in veelvoud fotoprints van dieren opneemt in de collectie. Zit jouw lievelingsdier ertussen?

Dierenprints op de kinderkamer

Is jouw kind dol op dieren? Ook voor kinderen is er volop keuze uit de brede collectie overtrekken met dierenprint. Zowel voor de kleintjes met een ledikant of peuterbed, maar ook voor de tieners zijn er talloze opties. Heeft jouw zoon of dochter een toffe jungle kamer of wellicht is hij of zij fan van boerderijdieren of schattige hondjes en katjes? Van Afrikaanse prachtdieren tot lieflijke viervoeters, voor ieder kind is er vast en zeker een dieren dekbedovertrek te vinden.

Heb jij een favoriet dessin gespot?

Bekijk hier alle dekbedovertrekken met dierenprint >>
Vorig artikel
Beddinghouse Shine dekbedovertrek
Volgend artikel
Romanette najaarscollectie: warm flanel in sfeervolle herfstkleuren