Najaarscollectie Romanette: warm flanel in sfeervolle herfstkleuren

Najaarscollectie Romanette: warm flanel in sfeervolle herfstkleuren

Romanette najaarscollectie: warm flanel in sfeervolle herfstkleuren

Creëer een knusse uitstraling in je slaapkamer met een dekbedovertrek uit de nieuwe collectie van Romanette. In de najaarscollectie vind je sfeervolle dessins in prachtige herfstkleuren. Van strepen en subtiele weefstructuren tot bloemen en grafische prints. Elk overtrek is gemaakt van warm en ultrazacht katoen-flanel, perfect voor het najaar!

Over Romanette

Een goede nachtrust staat centraal bij Romanette. Er worden dan ook alleen overtrekken op de markt gebracht van de beste kwaliteit. Kenmerkend voor Romanette is de prijsvriendelijkheid: hoogwaardig en luxe beddengoed voor betaalbare prijzen. Bovendien zijn vrijwel alle dekbedovertrekken van Romanette gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen. Een fijn materiaal dat lekker warm en zacht is. Flanel is dan ook ideaal voor in het herfst- en winterseizoen of als je een echte koukleum bent. Wij hebben de eigenschappen van flanel in het kort voor je op een rij gezet:

  • ultrazacht
  • vochtregulerend
  • goed ademend
  • warmte-isolerend effect
  • perfect voor het najaar
Bekijk Romanette najaarscollectie >

Romanette dekbedovertrekken: de nieuwste herfstdessins

In het najaar wil je graag wat warmte en gezelligheid in huis halen. En dat begrijpen ze bij Romanette maar al te goed. De najaarscollectie van het merk staat daarom bol van de zachte stoffen en knusse herfstkleuren en daarbij verliest Romanette de trends niet uit het oog. Ook hier staan trendy terra tinten, zoals bruin en rood, en donkere petrol kleuren centraal. Combineer je nieuwe dekbedovertrek met een bijpassend hoeslaken en eventueel een extra bijpassende kussensloop-set en maak het plaatje compleet. Met het beddengoed van Romanette maak je jouw slaapkamer in een handomdraai klaar voor het najaar.

Trendy bruintinten

Romanette volgt de laatste trends op de voet en geeft hier haar eigen twist aan. De interieurkleuren voor het najaar zijn terracotta, bruinrood en roestbruin. Precies die kleuren zie je ook terug in hun nieuwe collectie, afgewisseld in verschillende kleurvlakken of in combinatie met grafische vormen. De rode tonen geven je interieur warmte en geborgenheid. Kies één van onderstaande dekbedovertrekken en haal de echte knusse herfstsfeer in huis.

Sfeervol petrol

Eén van de mooiste trendkleuren dit seizoen: petrol! Want deze blauwgroene kleur zie je zowel in de mode- als de woonwereld terugkomen en ook de slaapkamer moet eraan geloven. De tint combineer je eenvoudig met zachtroze of okergeel, en met industriële invloeden als bruin leren en stalen meubels. Maar je hoeft het natuurlijk niet direct groots aan te pakken en je hele slaapkamermuur in deze kleur te verven. Je kan je slaapkamer ook makkelijk een make-over geven door nieuw beddengoed in deze trendy kleur aan te schaffen. Wat dacht je van het Romanette Shannon dekbedovertrek in combinatie met een lichtblauw hoeslaken en een mooie petrol wollen plaid? Nou, wij zijn helemaal verliefd op deze kleur, jij ook? Bekijk dan najaarscollectie van Romanette.

 

En welk dekbedovertrek uit de najaarscollectie van Romanette is jouw favoriet?

Vorig artikel
SNURK James dekbedovertrek
Volgend artikel