Slaap in stijl met Satin d'Or beddengoed

Slaap in stijl met Satin d’Or beddengoed

Satin d'Or Japandi dekbedovertrek

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: de herfst is aangebroken! Hét ideale seizoen om je huis extra gezellig aan te kleden. Nieuwe interieurinspiratie opdoen is dan ook altijd een goed idee. Houd jij van stijlvol, luxe en comfort? Kijk dan snel verder, want het prachtige Satin d’Or beddengoed biedt je precies wat je nodig hebt. Dankzij de heerlijk zachte stoffen en elegante prints slaap je iedere nacht als royalty. Zo ben jij helemaal klaar voor het najaar.

Ontdek de vele kanten van Satin d’Or

Dit herfstseizoen pakt het kwalitatief hoogstaande merk Satin d’Or weer groots uit. Prachtige dekbedovertrekken met stijlvolle dessins en heerlijk zachte stoffen maken je slaapkamer tot een klein paleisje. Binnen de najaarscollectie heb je de keuze uit veel verschillende prints met elk een chique uitstraling. Stuk voor stuk geven ze je een hotelgevoel en bieden ze je ultiem slaapcomfort. Ze nodigen je uit om tijdens koude avonden lekker warm weg te kruipen. Bovendien kun er alle kanten mee op. Of je nu houdt van botanisch, Japandi of het liefst gaat voor een typische herfstlook: bij Satin d’Or zit er altijd wel iets voor je tussen. Welk dessin vind jij het mooist?

Ervaar luxe en comfort

Met een Satin d’Or dekbedovertrek op bed krijg je het beste van twee werelden. Je slaapt onder stijlvolle prints en geniet tegelijkertijd van streelzacht katoen-satijn. De nieuwe najaarscollectie bestaat uit prachtige overtrekken in allerlei kleuren. Ga je voor een frisse roze look of heb je het liefst een rustige, donkere tint? Voor iedere slaapkamer is er het perfecte dekbedovertrek waarmee je elke avond weer fijn tot rust kunt komen. In het assortiment vind je ook beddengoed dat perfect past bij de hippe Japandi woontrend. De overtrekken hebben een minimalistisch tintje en creëren een oase van rust. Verder geeft de speciale satijnbinding het Satin d’Or beddengoed een mooie, subtiele glans. Droom dus lekker weg en ontdek ultieme luxe, comfort en heerlijk slaapgenot!

 

Bekijk hier alle Satin d’Or dekbedovertrekken

 

Maak jij je slaapkamer ook graag herfstproof?

Vorig artikel
Volgend artikel