Beddinghouse: kleuren in de slaapkamer voor een betere nachtrust

Beddinghouse: kleuren in de slaapkamer voor een betere nachtrust

In de slaapkamer is je dekbedovertrek vaak een echte blikvanger en de kleur ervan bepaalt niet alleen de sfeer, maar ook je humeur. Kleur heeft namelijk een aanzienlijke invloed op je gemoedstoestand, en het kiezen van de juiste kleur kan zelfs zorgen voor een betere nachtrust. Ben je op zoek naar een nieuwe kleur voor je slaapkamer dit najaar? Laat je inspireren door de splinternieuwe dekbedovertrekken van Beddinghouse!

Ieder seizoen brengt Beddinghouse een schitterende collectie uit. Deze collectie wordt elk seizoen opgesplitst in verschillende stories. Ons doel is om deze verhalen tot leven te laten komen in jouw slaapkamer. Ontdek hoe de verschillende kleuren een positieve impact kunnen hebben op jouw gemoedstoestand en slaapcomfort.

Energizing

Energizing: Blauw – terracotta

Verhoog je energieniveau in deze uitgebalanceerde, maar toch gedurfde setting. De combinatie van terracotta en blauw klinkt misschien ongebruikelijk, maar je zult versteld staan van hoe mooi deze kleuren samenkomen. Terracotta, een natuurlijke aardetint tussen oranje en bruin, geeft de slaapkamer een knusse en warme uitstraling. Blauw daarentegen staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen. De combinatie van deze twee kleuren zorgt voor extra energie, dus geen ochtendhumeur meer voor jou!

Celebrate

Celebrate: Donkerrood – mauve – groen – lichtblauw

Droom je nog steeds weg bij de herinnering aan je exotische zomervakantie? Zoals de naam al zegt, is de story ‘Celebrate’ een feest van kleur! Laat de liefde voor kleur weerspiegelen in je slaapkamer interieur. Kleurrijke ruimtes zorgen voor een positief en vrolijk gevoel. “Vrolijk” – omdat kleur op een speelse wijze een positieve invloed geeft op de gehele sfeer binnen de slaapkamer. Bereid je voor op een feestje en kom in een feestelijke stemming met deze prachtige dekbedovertrekken. Kleine moeite, groot plezier!

Coming Home

Coming Home: Aardetinten – donkergrijs – lichtgrijs

Kom weer in contact met de natuur en geniet van het kalmerende effect van aardetinten. Aardetinten gemengd met donker – en lichtgrijs – zorgen voor een warme en ontspannen sfeer. Soms zitten de meest bijzondere dingen juist in eenvoud. Geeft dat niet het gevoel van thuiskomen? Het gevoel van eenvoud, kalmte en gezelligheid kun je gemakkelijk in de slaapkamer creëren met de nieuwe dekbedovertrekken van Beddinghouse.

Charming

Charming: Groen – donkerrood

Creëer je eigen weelderige slaapkamer met rijke warme tinten en klassieke accenten. Groen, één van de meest gekozen kleuren voor de slaapkamer, staat bekend om zijn contact met de natuur, stressverlichting en kalmerende effecten. Donkerrode accenten zijn een fantastische tegenhanger. Groen en rood zijn namelijk tegenpolen van elkaar, waardoor ze elkaar enorm versterken en contrasteren. Door de tinten groen en rood toe te voegen aan de muren, beddengoed of decoratie, wordt je slaapkamer een plek waar je elke dag naar terugverlangt.

Harmony

Harmony: Zand – pastelblauw – mauve – pastelgroen

Geef je slaapkamer een lichte en luchtige uitstraling met de harmonieuze combinatie van zachte pasteltinten en warmere kleuren. Het is ontzettend veelzijdig, tijdloos en je kunt het eindeloos combineren. Deze dekbedovertrekken passen perfect bij lichte muren, lichtgekleurde vloerkleden en accessoires met organische vormen. Voeg een vleugje zwart toe voor extra contrast en creëer een harmonieuze en rustgevende sfeer. Je tovert jouw slaapkamer om tot dé plek waar jij volledig ontspant.

Fallen Leaves

Fallen Leaves: Okergeel

Is de herfst jouw favoriete seizoen? Verwarm dan je slaapkamer met gezellige herfstkleuren. Je zou het misschien niet verwachten, maar door de kleur okergeel maakt ons lichaam het stofje serotonine aan. Dit stofje wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Tijdens de bewolkte herfstdagen komen we het stofje serotonine vaak te kort. De warme herfstkleuren in de dekbedovertrekken van Beddinghouse kunnen onze stemming tijdens de donkere en koude dagen dus echt opvrolijken. Maak van elke dag een bijzondere dag!

Je kunt eindeloos variëren met accessoires, kleuren en materialen om je slaapkamer regelmatig een nieuwe look te geven. Heeft de nieuwe collectie van Beddinghouse ook jouw hart gestolen?

 

Welk thema van de najaarscollectie van Beddinghouse past het beste bij jouw slaapkamerinterieur?

 

Bekijk hier de nieuwe Beddinghouse najaarscollectie
Vorig artikel
Essenza Leila dekbedovertrek chambray blue
Volgend artikel
Satin d'Or Japandi dekbedovertrek