Essenza beddengoed: stijlvol, kleurrijk en inspirerend!

Essenza beddengoed: stijlvol, kleurrijk en inspirerend!

Essenza Leila dekbedovertrek chambray blue

De afgelopen weken konden we nog even nagenieten van een stralende zomerzon en was het buiten lekker warm. Toch wordt het ’s avonds alweer vroeger donker en staat het herfstseizoen voor de deur. We kunnen dan ook niet wachten om het opnieuw heerlijk knus en gezellig te maken in huis! De stories uit de Essenza najaarscollectie vormen hierbij een bron van inspiratie. Benieuwd hoe jouw interieur er dit najaar uit gaat zien met een mooi, nieuw dessin?  Neem dan snel een kijkje in onze blog en ontdek het prachtige Essenza beddengoed!

Deep Balance

Het merk Essenza staat voor expressie, kwaliteit en stijl. Prachtige kenmerken die je alle drie langs ziet komen in de story Deep Balance. Dit thema draait volledig om balans en laat je na een lange werkdag heerlijk ontspannen. De dessins bestaan uit warme blauw- en groentinten, waarbij neutrale kleurtonen zorgen voor een mooie balans. Samen vormen de kleuren een optimistisch en natuurlijk geheel. Ook geven de royale bloemenprints je slaapkamer een elegante look met een moderne touch. Het stijlvolle katoen-satijn draagt hier zeker aan bij. Dit hoogstaande materiaal oogt luxueus en voelt bovendien extra zacht aan in je handen. Ideaal dus om lekker warm onder weg te kruipen tijdens koude winternachten. Naast katoen-satijn vind je binnen de story Deep Balance ook katoenen beddengoed met twill-binding. Je herkent deze speciale weeftechniek aan het typisch diagonale patroon in de stof.

Society of Harmony

Ontdek de kracht van vertrouwen met de story Society of Harmony. Binnen deze collectie laat het brede kleurenpalet veel ruimte vrij voor creativiteit en fantasie. Je ziet dit terug in prachtige, uitgesproken kleuren die je tegelijkertijd een vertrouwd gevoel geven. De paarse en roze kleurtinten creëren een behaaglijke en sfeervolle ambiance. Zo maak je de slaapkamer tot een plaats waar je echt tot rust kunt komen. Net als de story Deep Balance bestaan deze dekbedovertrekken uit stijlvolle dessins die Essenza in een modern jasje heeft gestoken. Hierdoor krijgen klassieke patronen een trendy tintje. Verder biedt ook dit beddengoed je ultiem slaapcomfort dankzij de katoen-satijnen stof. Essenza’s oog voor stijl en kwaliteit brengt de nieuwe collectie naar een hoog niveau. Zo weet je zeker dat je iedere nacht opnieuw weer heerlijk zult slapen!

 

Bekijk alle Essenza dekbedovertrekken

 

Welke story ziet er het mooiste uit in jouw slaapkamer?

Vorig artikel
Koopjesmarkt Smulderstextiel Kapelle
Volgend artikel