Pip Studio beddengoed in Toscaanse sferen: bellissima!

Pip Studio beddengoed in Toscaanse sferen: bellissima!

Festa Di Lividonia dekbedovertrek

Speciaal voor de zomer neemt Pip Studio je mee op reis langs de mooiste plekjes in het Italiaanse Toscane. De nieuwe dekbedovertrekken van dit bekende lifestyle merk staan namelijk helemaal in het teken van deze zonovergoten streek aan de Middellandse zee. Glooiende heuvellandschappen, botanische bloemmotieven en klassieke ornamenten veranderen jouw slaapkamer in een mediterrane oase. Laat je meeslepen en droom lekker weg onder deze kleurrijke beddengoedcollectie. Buonanotte!

Zomerse landschappen op bed

Voor de nieuwe dekbedovertrekken collectie heeft kwaliteitsmerk Pip Studio zich dit voorjaar laten inspireren door het dromerige platteland van Toscane. Schilderachtige landschapsprints schetsen citrusbomen en cipressen langs slingerende landweggetjes die tussen de boomgaarden verdwijnen. Rode pannendaken, terracotta aardewerk en gele citroenen zorgen voor verrassende kleuraccenten in het eindeloze palet van groentinten en het azuurblauw van de hemel. Zoals gewoonlijk heeft Pip Studio ook deze overtrekken voorzien van een dubbelzijdige print en is de achterkant afgewerkt met een subtiel grafisch motief in de vorm van strepen of boogjes. Geraffineerde details, zoals de gestoffeerde knoopsluiting op de kussenslopen en de doorgestikte Oxford rand langs de zijkanten, maken de luxe uitstraling compleet.

Chique ornamenten

Kan jouw slaapkamer wel een vleugje romantiek en luxe gebruiken? Laat je dan verleiden door deze fleurige fantasieprints van Pip Studio! Met sierlijke Italiaanse behangmotieven als belangrijkste inspiratiebron brengen zij gestileerde bloemen met stijlvolle ornamenten samen tot een perfect symmetrisch geheel. Met hun klassieke design en verfijnde details zouden zij niet misstaan in een statig Toscaans landhuis op het platteland. Tegelijkertijd maken de lichte en zachte pastelkleuren elk van deze dubbelzijdige overtrekken tot een opvallend moderne en stijlvolle verschijning. De chique look wordt nog versterkt door de speelse afwerking met luxe volant langs de zijkant en sierlijke striklintjes aan de kussenslopen.

Ontdek het bed- en badtextiel van Pip Studio

Botanische prints met een vintage randje

Ben jij helemaal verliefd op de hippe Retro-trend en zou je Toscane het liefst verkennen op je Vespa? Ook dan ben je bij Pip Studio aan het juiste adres! De flora en fauna uit deze Italiaanse regio hebben namelijk model gestaan voor de botanische vintage prints van een reeks nieuwe dekbedovertrekken. Niet alleen fijngetekende citroen-, sinaasappel- en perzikbomen, maar ook olijfbomen en zelfs palmbomen laten een warm mediterraan briesje door je slaapkamer waaien. Bloesemknoppen, blaadjes, vogels en insecten zijn allemaal tot in het kleinste detail uitgewerkt in delicate vintage kleuren, zoals olijfgroen en zachte pastellen. Twijfel je soms toch nog tussen vintage of modern strak? Geen zorgen: met de dubbelzijdige overtrekken van Pip Studio geef je jouw bed eenvoudig een totaal nieuwe look, zo vaak je maar wilt. Je hoeft ze alleen maar om te draaien!

Dekbedovertrekken van percale katoen

Zelfs als ze het niet halen bij die lange, zwoele zomeravonden op een Italiaans terras, worden ook de Nederlandse zomernachten steeds warmer. Om ervoor te zorgen dat jij ook in eigen land iedere nacht van een comfortabele nachtrust geniet, zijn de dekbedovertrekken van Pip Studio gemaakt van hoogwaardige percale katoen. Voor dit lichte en luchtige kwaliteitsmateriaal worden de fijnste katoenvezels dicht geweven waardoor de stof extra zacht aanvoelt. Doordat percale katoen goed ademt, wordt transpiratievocht bovendien snel afgevoerd en afgegeven aan de lucht. Daardoor slaap je nacht na nacht in een fris en schoon bed. Verder heeft dit slijtvaste en stevige materiaal de bijzondere eigenschap dat het alleen maar mooier en zachter wordt, naarmate je het vaker wast. Ideaal voor liefhebbers van La Dolce Vita!

Met welk dekbedovertrek van Pip Studio haal jij een vleugje Toscane in huis?

Vorig artikel
Kayori hoeslakens
Volgend artikel
Dekbedovertrek Linea