iSeng: eigentijds beddengoed voor een vrolijke touch

iSeng: eigentijds beddengoed voor een vrolijke touch

iSeng eigentijds beddengoed voor een vrolijke touch

Het nieuwe jaar is nog maar net van start dus genoeg tijd om jouw slaapkamer eens een make-over te geven. Doe eens iets anders met het interieur, kies voor een andere indeling, een ander kleurtje op de muur of gewoonweg een nieuw dekbedovertrek! iSeng heeft een prachtige beddengoed collectie met kleurrijke dekbedovertrekken in verschillende stijlen. Kies voor een dekbedovertrek van iSeng en geef je slaapkamer een frisse opkikker!

Over iSeng

De eigentijdse beddengoed collectie van iSeng is veelzijdig en passend binnen iedere woonstijl. Van effen dessins tot wereldse prints; voor iedereen is er wel een geschikt dekbedovertrek te vinden. Voor dekbedovertrekken in 1-persoons tot lits-jumeaux maat zit je hier goed. Is de kleine toe aan een nieuw overtrek? Ook voor de kinderkamers is er keuze in het assortiment.

Bekijk de collectie van iSeng >

Tie-dye trend

Als je denkt dat de tie-dye trend alleen voorkomt in de fashionscene heb je het mis. Ook in de interieurwereld komt dit kleurenspektakel veelvuldig voor. iSeng laat deze trend dan ook niet links liggen. Met het Waterfall dekbedovertrek laten ze zien dat tie-dye perfect in je slaapkamer interieur kan worden doorgevoerd. Het kleurrijke overtrek heeft een gestreept dessin, waarbij de kleuren als een waterval in elkaar overlopen. Een prachtig tie-dye effect. Subtiel, vrolijk en elegant.

 

Trendy grijs & zonnig geel

iSeng volgt de laatste trends op de voet. Voor het nieuwe jaar zijn de tinten ‘ultiem grijs’ en ‘verlichtend geel’ gekozen door het Pantone Color Instituut. Grijs staat voor sterkte en veerkracht en geel wordt geassocieerd met zonlicht en staat voor hoop en positiviteit. Iets wat we in deze tijden hard nodig hebben. Deze mooie trendkleur komt terug in het Flower dekbedovertrek en het Stripe dekbedovertrek van iSeng. Frisse en vrolijke kleuren die jouw slaapkamer laten stralen.

 

Wereldse sferen

In 2021 omringen we ons met herinneringen aan bijzondere momenten en reizen die we hebben beleefd. We missen de vakanties, afspraken en etentjes en de spontane momenten die daarbij horen. Vandaar dat de wereldse woonstijl in 2021 een comeback maakt. Tover je slaapkamer om tot een Oosters paleis en kies voor warme kleuren en Perzische prints. Denk aan dieprood, sfeervol petrol en aardse tinten. Met het Persia dekbedovertrek of de Antony dekbedhoes op bed kun je jezelf heerlijk terugtrekken en dromen over verre oorden en warme temperaturen.

 

 

Van welk dekbedovertrek word jij blij?

Vorig artikel
Scheten laten in bed; doe er maar luchtig over
Volgend artikel