Freek Vonk's dekbedovertrekken: dieren, avontuur en comfort!

Freek Vonk’s dekbedovertrekken: dieren, avontuur en comfort!

Freek Vonk Safari Survival dekbedovertrek

Droomt jouw kleine avonturier ervan om te slapen tussen de wilde dieren in de jungle? Of om onder een prachtige sterrenhemel te liggen en de mysteries van de natuur te verkennen? Nou, met de avontuurlijke dekbedovertrekken van niemand minder dan de legendarische bioloog en avonturier, Freek Vonk, worden die dromen werkelijkheid!

Een safaritocht in de slaapkamer

De Beddinghouse-collectie van Freek Vonk is verdeeld in 5 waanzinnige thema’s: slangen, haaien, dino’s, safari en Laterrr. Elk thema heeft een uniek dekbedovertrek dat helemaal Freek Vonk uitstraalt. Deze overtrekken nemen jouw kind mee op een spannende safari door de natuur, waarbij ze kennis maken met verschillende dieren en ecosystemen. Stimuleer met deze dekbedovertrekken hun liefde voor de natuur, hun nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen en hun verlangen om te leren en te ontdekken.

Freeks slaapverhalen

Wil je ze aanmoedigen om hun verbeelding te gebruiken, de natuur te ontdekken en avonturen te beleven, zelfs terwijl ze onder de wol liggen? Elk product en verpakking is voorzien van een QR-code. Zodra je deze scant, word je meegezogen in talloze audio- en voorleesverhalen. Een unieke manier om in slaap te vallen met de betoverende verhalen van Freek Vonk, verteld door de avonturier zelf. Deze verhalen deelt hij graag met zijn kleinste fans!

Avonturen beginnen met een goede nachtrust

Avonturen zijn geweldig, maar een goede nachtrust is ook belangrijk! Gelukkig zijn Freek Vonk’s dekbedovertrekken niet alleen avontuurlijk, maar ook super comfortabel. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% heerlijk zacht en ademend (Better Cotton) katoen. Dit belangrijke keurmerk bevestigt een verantwoorde en milieuvriendelijke productie van katoen, waardoor deze dekbedovertrekken bijdragen aan betere omstandigheden voor mens en natuur.

Verpakt met zorg voor de natuur

Alle dekbedovertrekken zijn verpakt in een FSC-gecertificeerde banderol die direct om het overtrek heen zit. FSC is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Vouw de verpakking helemaal open en ontdek een verassende kleurplaat aan de binnenkant. Heb je de verpakking niet meer nodig? Gooi deze dan weg bij het oud papier voor recycling.

Ga mee op avontuur en ssslaap lekker!

Ontdek hier onze kinderdekbedovertrekken
HEADERFOTO: Freek Vonk Safari Survival dekbedovertrek
Vorig artikel
Plaids voor studenten
Volgend artikel
Cinderella Weekend dekbedovertrek - green