Maak een ruimtereis in je slaapkamer!

Maak een ruimtereis in je slaapkamer!

SNURK Rocket dekbedovertrek

Gewichtloos zweven door het heelal. Razen langs de sterren en planeten. Voor veel jongens en meisjes is de ruimte een onwerkelijke, maar ook zeer interessante kwestie. Je hebt zelf vast en zeker ook weleens gedroomd over een ruimtereis of jezelf afgevraagd hoe het gewichtloze leven zal zijn. Vandaag is het de Internationale Dag van de Ruimtevaart. Een mooi moment om onze brede collectie dekbedovertrekken te aanschouwen die naadloos aansluiten op dit toffe onderwerp!

Dag van de ruimte

De Verenigde Naties heeft 12 april uitgeroepen tot Internationale Dag van de Ruimtevaart. Een dag waarop verder weinig activiteiten aan verbonden zijn, maar waar juist wordt stilgestaan bij het belang van de ruimtevaart op de maatschappij. In jaren ’60 en ’70, nadat de eerste man op de maan was geland en vele ontwikkelingen plaatsvonden, was er veel aandacht voor alles wat zich buiten de dampkring afspeelt. Door de hoge kosten en de verminderende ontwikkelingen neemt de aandacht echter steeds verder af. Dit neemt niet weg dat kinderen nog steeds een grote fascinatie hebben voor de kosmos met de daarbij horende planeten, raketten, spaceshuttles en satellieten.

Het universum in de kinderkamer

Wanneer je kind geïnteresseerd is in het universum is het natuurlijk erg leuk om dit thema toe te passen in de slaapkamer. Het creëren van een thema-kamer is altijd een groot succes en vrij eenvoudig te realiseren. Heb je onze tips voor een thema-kamer gemist? Lees dan snel terug voor de nodige inspiratie! Voor het toepassen van een thema, in dit geval het universum, kan je groots uitpakken of slechts kleine aanpassingen doen. Een mooi ruimtevaart dekbedovertrek is al een goed begin!

Binnen ons assortiment heb je genoeg opties. Het merk SNURK staat bekend om haar realistische ontwerpen, waaronder het SNURK Astronaut en SNURK Rocket dekbedovertrek. Je geniet hierbij niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar ook je kind heeft de grootste lol onder deze leuke overtrekken! Wil je liever meerdere ruimtevaart elementen op het overtrek? Er is volop keuze, dus er zit altijd wel een passend dessin voor jouw zoon of dochter bij!

 

Voor welk tof ruimtevaart dekbedovertrek wil jij gaan?

Vorig artikel
At Home Tour du Monde dekbedovertrek
Volgend artikel
Cinderella Isabella dekbedovertrek