De beste hoofdkussens om je te wapenen voor Internationale Kussengevechtdag

De beste hoofdkussens om je te wapenen voor Internationale Kussengevechtdag

Van Amsterdam tot Londen en van New York tot Hongkong: morgen doen duizenden mensen mee aan Internationale Kussengevechtdag. Op deze dag breken in verschillende grote steden massale kussengevechten uit. Doe jij mee? Dan heb je natuurlijk wel een (extra) hoofdkussen nodig! Daarom hebben wij de beste kussens voor je op een rij gezet waarmee je je kunt wapenen op Wereld Kussengevechtdag. Óf gebruik natuurlijk je oude kussen, want die is inmiddels misschien ook wel aan vervanging toe en kies gelijk een nieuw hoofdkussen uit!

Net zo leuk als het klinkt

Morgen, 1 april, is het Internationale Kussengevechtdag. Grote steden als New York, Seattle, Sao Paulo en Londen doen eraan mee. Ook in Geleen wordt dit jaar een heus kussengevecht gehouden, dus neem je kussen mee en ga vrolijk het gevecht aan. Het is net zo leuk als het klinkt: mensen van over de hele wereld halen hun hoofdkussens uit de kast om deel te nemen aan massale kussengevechten op markten en openbare pleinen. Hierbij vliegen de veren en dons in het rond. De kussengevechten zorgen bovendien voor een leuk schouwspel en mooie beelden.

Het beste hoofdkussen voor jou én voor Internationale Kussengevechtdag

Wil je een voordelig hoofdkussen hebben voor Internationale Kussengevechtdag? Is jouw oude kussen aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar een goed hoofdkussen voor optimale nachtrust? Bij Smulderstextiel.nl helpen we je graag aan het juiste hoofdkussen. Bij het uitzoeken van een hoofdkussen dien je rekening te houden met verschillende criteria. De belangrijkste vraag bij de aanschaf van een nieuw kussen is wat jouw slaaphouding is. Zo zijn er speciale hoofdkussens voor rug-, zij-, en buikslapers. Daarnaast dien je ook rekening te houden met je gewicht en de stevigheid van je matras. Je kunt bij ons terecht voor een comfortabel hoofdkussen tegen een scherpe prijs tot speciale hoofdkussens tegen nek- en rugklachten.

Optimale nachtrust

En na zo’n intensieve dag om je heen slaan met kussens, is een goede nachtrust natuurlijk wel zo fijn. Een goed hoofdkussen is essentieel om van een optimale nachtrust te kunnen genieten. In ons assortiment hoofdkussens wordt duidelijk vermeld welke vulling en stevigheid het kussen bevat en voor welk type slaper het kussen bedoeld is. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan wanneer je jouw hoofdkussen moet vervangen en hoe je jouw hoofdkussen kunt onderhouden.

Vorig artikel
Day Dream dekbedovertrekken hip & voordelig
Volgend artikel