Day Dream dekbedovertrekken: hip & voordelig

Day Dream dekbedovertrekken: hip & voordelig

Day Dream dekbedovertrekken hip & voordelig

Geef je slaapplek deze zomer gemakkelijk en voordelig een nieuwe look! De katoenen dekbedovertrekken van Day Dream zijn vochtregulerend, goed ademend en bovendien voorzien van een hippe print of tijdloos motief. Ontdek de vrolijke collectie en creëer in een handomdraai een trendy slaapkamer in Scandinavisch stijl.

Day Dream dekbedovertrekken

Day Dream staat vooral bekend om de tijdloze dessins en hippe printjes die passen bij de Scandinavische woonstijl. In de collectie kom je veel tijdloze prints tegen zoals dekbedovertrekken met ruiten, stippen of grafische patronen. Daarnaast vind je enkele stoere dierenprints, kleurrijke bloemenprints en kinderdessins in het assortiment. Het beddengoed is hoofdzakelijk vervaardigd uit 100% katoen. Een natuurlijk materiaal met goede ventilerende eigenschappen. Perfect voor het warme seizoen! Bijkomend voordeel is dat de Day Dream dekbedovertrekken gunstig geprijsd zijn. Er is al een mooi dekbedovertrek te vinden vanaf €29,95.

Ontdek de collectie van Day Dream >

Tijdloze dessins

Hou jij van een mooi, tijdloos dessin? Deze dekbedovertrekken van Day Dream zijn uitstekend voor in een moderne of Scandinavische slaapkamer. Van speelse strepen en spikkels tot een strak lijnenspel of klassiek ruitpatroon. Day Dream heeft het allemaal. Kenmerkend zijn de trendkleuren petrol, grijs en okergeel die veelvuldig terugkomen in de collectie. Het kleurenpalet is vrolijk en contrasterend. Hiermee geef je direct sfeer aan je slaapkamer.

 

Trendy dierenprints

Zebra-, panter- of luipaardprint; welke is jouw favoriet? Dierenprints zijn nog steeds onwijs populair, we bij Smulderstextiel.nl kunnen er geen genoeg van krijgen. Niet alleen in de fashionscene maar ook in de woonwereld zie je de prints volop. Ze geven pit aan je interieur en zijn een stoere en opvallende verschijning voor op je bed. Met deze Day Dream dekbedovertrekken ga je eenvoudig mee met de Animal Print trend. Kies één van deze hippe printjes en geef jouw slaapkamer een beestachtige mooie make-over.

Fleurige bloemmotieven

Naast grafische patronen en tijdloze dessins, biedt Day Dream voor de lente en zomer ook een aantal bloemenprints. Deze dekbedovertrekken bevatten prachtige natuurtekeningen en verfijnde details. Het frisse en vrolijke kleurenpalet is perfect voor het zonnige seizoen. Van lichtblauwe vogeltjes en veldbloemen tot rode besjes en paarse Clematis bloemen. Deze fleurige Day Dream dekbedovertrekken zullen prachtig staan in een landelijke of romantische slaapkamer.

En welk dekbedovertrek van Day Dream heb jij uitgekozen?

Vorig artikel
Byrklund Soft Animal dekbedovertrek
Volgend artikel