Het leukste Maya de Bij beddengoed om de kleine te verrassen!

Het leukste Maya de Bij beddengoed

Maya de Bij beddengoed

Heeft je kind de nieuwe Maya de Bij film ‘De Honingspelen’ al gezien? Natuurlijk, want ze is misschien wel Maya’s grootste fan. Verwen haar dan met deze leuke Maya de Bij must-haves!

In de film ‘De Honingspelen’ staan Maya, haar vriendje Willy en de andere insectenvriendjes weer een aantal spannende uitdagingen te wachten. Tijdens de Honingspelen, die ieder jaar worden gehouden, zullen ze aan de bak moeten om de eer van hun bijenkorf te verdedigen. Ze zullen de strijd tegen team Tropolis, onder leiding van Violet, moéten winnen. Gebeurt dat niet, dan verliezen ze namelijk de complete honingoogst van het hele jaar. Wat een ramp zou dat zijn!

Maya de Bij dekbedovertrek

Maar zo ver is het nog lang niet. Maya gaat zichzelf natuurlijk hartstikke goed voorbereiden. Om helemaal in topvorm te zijn voor de Honingspelen is het van groot belang om uitgerust aan de proeven te beginnen. Met het Maya de Bij dekbedovertrek gaat dat geen enkel probleem zijn. Op het overtrek zit Maya er erg relaxed bij met haar pootjes over elkaar en lijkt nog niet veel te piekeren over team Tropolis. Het lichtblauw, honinggeel en de bloemetjes maken het juist een ontzettend vrolijk geheel!

Maya de Bij dekbedovertrek
Maya de Bij dekbedovertrek

Maya de Bij strandlaken

Dat het nóg vrolijker kan bewijst het Maya de Bij strandlaken. Maya is dolenthousiast en staat te popelen om op de Honingspelen de strijd aan te gaan met team Tropolis. Werken en zwoegen is de bijen een genoegen, maar ook een bezige bij als Maya weet wanneer ze even gas terug moet nemen om vervolgens weer helemaal klaar te zijn voor het volgende avontuur!

Maya de Bij strandlaken
Maya de Bij strandlaken

Bekijk welke leuke dekbedovertrekken en strandlakens van TV- en filmpersonages wij nog meer in ons assortiment hebben!

Vorig artikel
Volgend artikel