Take a Walk on the Wild Side met de luipaard prints van Byrklund!

Take a Walk on the Wild Side met de luipaard prints van Byrklund!

Byrklund Soft Animal dekbedovertrek

Van alle dierenprints is het luipaard nog steeds onze all-time favourite. Kitsch? Welnee! De dekbedovertrekken van Byrklund zijn het bewijs dat pantermotieven helemaal niet goedkoop of schreeuwerig hoeven te zijn. Dus wat je favoriete woonstijl ook is, met deze trendy eyecatchers geef je eenvoudig pit, kleur én stijl aan je slaapkamer.

Welcome to the Jungle

Heerlijk toch om na een lange werkdag even te verdwalen tussen de Monstera’s, cactussen, hangplanten en bananenbladeren van je eigen privé-wildernis. Met een overtrek met dierenprint van Byrklund maak je de Urban Jungle sfeer in je slaapkamer extra exotisch. De natureltinten van de luipaardvlekken combineren natuurlijk perfect met het groen van de planten. Maar ook met meubels van natuurlijke en duurzame materialen, zoals rotan of bamboe.

Luipaard met een moderne twist

Ben je op zoek naar een opvallende blikvanger voor een strakke moderne slaapkamer, maar is de klassieke leopard print net wat te wild naar jouw smaak? Kies dan voor een dekbedovertrek van Byrklund met een grafisch panterdessin. De gestileerde vlekken in zwart-wit of andere neutrale contrastkleuren geven een minimalistisch interieur in een handomdraai een speelse maar ook stijlvolle look.

Bekijk de collectie van Byrklund

Beestachtig zacht

Byrklund geeft de stoere animal trend een onverwacht zacht randje met dekbedovertrekken met luipaard dessins in vergrijsde pasteltinten, zoals saliegroen, blauwgrijs of warm peach. Deze uitgebalanceerde trendkleuren nodigen uit om helemaal tot rust te komen en matchen perfect met een Scandinavisch interieur. Voor een extra chique en luxe gevoel maak je het geheel af met hippe koper- of goudkleurige accessoires, zoals een mooie hanglamp of spiegel met sierlijst.

Byrklund dekbedovertrekken met animal print

De dekbedovertrekken met luipaard dessin van Byrklund zijn stoere basics waarmee je jouw slaapkamer moeiteloos een exotische zomerboost geeft. Zij zijn gemaakt van heerlijk zachte en soepele katoen. Dit hoogwaardige natuurmateriaal laat de huid ademen en zorgt ervoor dat transpiratievocht snel wordt opgenomen en afgevoerd. Daardoor voelt je bed de hele nacht lekker koel, droog en fris aan. Katoen is van nature stevig en slijtvast, waardoor je nieuwe overtrek met dierenprint extra lang zijn mooie vorm en kleur behoudt.

Van welk Byrklund dekbedovertrek met panterprint word jij helemaal wild?

Vorig artikel
Volgend artikel
Day Dream dekbedovertrekken hip & voordelig