Uren slaapplezier onder VTWonen beddengoed

Uren slaapplezier onder VTWonen beddengoed

vtwonen beddengoed najaarscollectie: uren slaapplezier

VTwonen; wie is nou niet bekend met het populaire interieurmerk? Met het VTWonen beddengoed richt je jouw slaapkamer eenvoudig mooi in. De dekbedovertrekken ogen casual en zijn vaak warm van kleur maar toch stoer. Maar met je ogen dicht en in alle stilte is het pas écht genieten, want de materialen zijn knisperend nieuw en voelen heerlijk zacht en warm aan. Voor uren slaapplezier!

Vtwonen beddengoed collectie

VTWonen biedt alles voor een sfeervol interieur. Denk aan het tv-programma ‘VTWonen weer verliefd op je huis’, de speciale collectie en het magazine. Zo biedt het populaire merk ook stijlvol beddengoed aan voor in jouw slaapkamer. Ondanks dat de dekbeddenovertrekken uit de beddengoed collectie veelal effen zijn, heeft het merk een uitgesproken stijl. Het zijn stuk voor stuk basic items met een twist. Beddengoed is essentieel voor een goede nachtrust en het zorgt voor de nodige sfeer in de slaapkamer. Met deze trendy collectie zit jij in ieder geval goed.

Bekijk VTWonen collectie >>

Winterse kleuren in warm flanel

In de VTwonen beddengoed collectie spelen hoogstaande kwaliteit, mooie materialen en een trendy kleurenpallet een belangrijke rol. Voor dit najaar heeft het merk gekozen voor warme, winterse kleuren en aardetinten die je dicht bij de natuur brengen. Tinten als diepbruin en okergeel zorgen in een handomdraai voor een knusse sfeer en een chique uitstraling in de slaapkamer. Bovendien volg je zo ook de laatste interieurtrends voor dit najaar op de voet.

Onderstaande dekbedovertrekken zijn uitgevoerd in 100% flanel-katoen, een heerlijke stof die ideaal is voor de winter. De dikke garens zijn op zachte wijze gebrushed waardoor de dekbedovertrekken heerlijk zacht, dik en warm aanvoelen. Flanel staat bekend als goed ademend, vochtabsorberend en warmteregulerend. Kortom, fijne eigenschappen waardoor je ook tijdens koude winternachten hemels zult slapen.

Stonewashed effect

Kenmerkend voor de VTwonen beddengoed collectie is de stoere touch. De meeste dekbedovertrekken zijn voorzien van een stonewashed behandeling. Door deze speciale washing voelt het overtrek nog zachter en lichter aan en krijgt het die typische vintage look. De robuuste afwerking met opvallende stiksels zorgen voor extra structuur en een nog stoerder effect. Perfect voor in een industrieel of Scandinavisch slaapkamer interieur.

100% duurzaam

De beddengoed collectie van VTWonen is geproduceerd in samenwerking met Beddinghouse. Beide merken streven naar duurzame producten, gemaakt van 100% duurzaam katoen en geproduceerd op milieuvriendelijke wijze. Dit prachtige beddengoed is daarom voorzien van het GOTS keurmerk, dat staat voor Global Organic Textile Standard, een belangrijk milieulabel binnen de textielindustrie.

Stijlvolle bedspreien

Maak je vintage slaapkamer look af met een bedsprei van VTWonen. Drapeer de bedsprei over het bed of leg hem aan het voeteneinde op het bed. Dit tijdloze dessin sluit goed aan bij de stoere, nonchalante interieurstijl en zachte, gekreukelde stof geeft een casual uitstraling. Verkrijgbaar in wit, zachtroze en okergeel;  sfeervolle kleuren van nú!

 

Haal jij ook de VTWonen sfeer in huis?

Vorig artikel
Damai Cassio dekbedovertrek
Volgend artikel
Biologische katoen