Maak verschil met de nieuwe voorjaarscollectie van Kayori

Maak verschil met de nieuwe voorjaarscollectie van Kayori

Kayori Meguro dekbedovertrek - groen

Ben je op zoek naar duurzaam beddengoed? Zoek dan niet verder en maak verschil met de nieuwe voorjaarscollectie van Kayori. Het zijn vaak juist de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken in de wereld waarin we leven. Met Kayori maak je niet alleen jouw slaapkamer mooier, maar draag je ook nog eens bij aan een schonere en duurzame wereld.

Beter voor jou, beter voor de aarde

Elk item uit de voorjaarscollectie van Kayori is gemaakt met materialen die niet alleen zacht zijn voor jouw huid, maar ook voor onze kostbare planeet. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting waarbij mens, dier en natuur naast elkaar staan. Met de keurmerken GOTS en OCS kunnen ze deze kwaliteit waarborgen en garanderen dat het beddengoed op een verantwoorde wijze wordt geproduceerd.

Een streepje voor

Strepen staan goed in elk interieur. Of je nu houdt van brede horizontale strepen, verticale lijnen of speelse strepen door elkaar heen. Er is een gestreept overtrek voor iedere smaak en elke stemming. Neem bijvoorbeeld het Kayori Goko dekbedovertrek. Een heerlijk fris en vrolijk overtrek, perfect voor het voorjaar!

Dekbedovertrekken met een verassende twist

De inspiratie van verschillende Kayori dekbedovertrekken komt uit de natuur. De nieuwe overtrekken met een natuurlijk kleurverloop zorgen voor een rustgevende uitstraling in de slaapkamer, met een verassende twist. De Kiba en Kita overtrekken zorgen voor ontspanning en helpen je om tot rust te komen na een lange dag. De dekbedovertrekken zijn allemaal voorzien van een effen achterzijde voor een mooie balans.

Minimalistisch en tijdloos

De prachtige eenvoud van een effen dekbedovertrek wordt vaak over het hoofd gezien. De effen dekbedovertrekken van Kayori zijn een tijdloze en duurzame keuze die simpelweg nooit uit de mode raakt. Je kunt er eindeloos mee combineren, is dat even mooi meegenomen!

Hoeslakens

Op zoek naar een passend hoeslaken bij je nieuwe dekbedovertrek? De hoeslakens van Kayori zijn heerlijk zacht en hebben een perfecte pasvorm. Uiteraard is elk hoeslaken gemaakt met respect voor mens en milieu – dat slaapt pas lekker!

Bestel een dekbedovertrek van Kayori en maak zelf het verschil!

Bekijk de collectie van Kayori hier!
HEADERFOTO: Kayori Meguro groen
Vorig artikel
Volgend artikel
Moeder en kind op moederdag