Iedere dag zondag met knuffelzachte plaids | Plaids & woondekens

Iedere dag zondag met knuffelzachte plaids

Iedere dag zondag met knuffelzachte plaids

Ben je op zoek naar inspiratie om je cocoon-momentjes naar een hoger niveau te tillen? Met een zachte plaid creëer je in een handomdraai een knusse sfeer in huis. Woondekentjes en plaids zijn namelijk niet alleen warm en comfortabel om onder weg te kruipen. Ze geven je interieur ook net dat extra vleugje gezelligheid en stijl.

Op de bank voor de TV, op het voeteneind van je bed, in de auto, in de kinderkamer of buiten op het balkon. Onze plaids volgen je overal, het hele jaar rond. Om ervoor te zorgen dat je altijd een perfect dekentje hebt, zijn onze woondekens uitgevoerd in verschillende natuurlijke en synthetische materialen. Welk materiaal kies jij?

Synthetische plaids

Fleece

Zin om een avondje lekker te chillen op de bank met je favoriete boek of Netflix-serie? Nestel je in een comfortabele en warme fleece plaid! Dit synthetische materiaal staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Verder is de lichte en soepele stof slijtvast en bijzonder makkelijk in onderhoud. Fleece droogt snel zonder te kreuken en behoudt lang zijn mooie kleur en vorm. Onze fleece dekens en plaids zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: van kortpolige polar fleece tot knuffelzachte coral fleece en wollige sherpa.

 

 

Polyester

Behalve fleece plaids kun je ook kiezen uit diverse modellen plaids van polyester velvet en corduroy. Deze fluweelzachte synthetische stoffen zorgen niet alleen voor extra warmte en comfort, maar geven je woon- of slaapkamer ook een chique boost. Liefhebbers van een rustieke woonstijl kunnen hun hart ophalen met onze 100% aaibare en decoratieve plaids van imitatiebont. Zo maak je je huis moeiteloos winterproof!

 

 

Natuurlijke plaids

Katoen

Ook als je de voorkeur geeft aan natuurlijke materialen, ben je bij ons aan het goede adres. Onze katoenen plaids zijn heerlijk zacht en soepel. Dankzij hun goede ademende en absorberende eigenschappen, zorgen zij in ieder seizoen voor optimaal comfort. Luchtige geweven katoen voor frisse zomeravonden op het terras, sfeervolle dekentjes van gebreide katoen voor het gure winterseizoen. En wat dacht je van een chique plaid van velvet katoen, nonchalant gedrapeerd over de leuning van de bank?

Wol

Puur natuur en oh zo comfortabel! Onder een wollen plaid kom je zeker knus en behaaglijk warm de winter door. Dit natuurlijke materiaal voelt niet alleen heerlijk zacht op de huid, het houdt de warmte ook bijzonder goed vast. Wol is van nature vuilafstotend en heeft een goede antibacteriële werking. Daardoor blijft je wollen deken extra lang mooi.

Bamboe

Ook plaids van bamboe staan garant voor optimaal comfort. Bamboe is een zacht en luchtig natuurlijk materiaal met een uitstekende vochtregulerende en antibacteriële werking. De slijtvaste stof gaat lang mee en is biologisch afbreekbaar. Daardoor maakt bamboetextiel tot een interessant duurzaam alternatief dat beter is voor mens en milieu.

Bekijk alle plaids >>


Onder welke plaid kruip jij deze winter lekker weg? 

Vorig artikel
Silvana Royale Colortemp dekbedden
Volgend artikel