Sprookjesachtige dromen met Frozen beddengoed

Sprookjesachtige dromen met Frozen beddengoed

Tekenfilms van Disney zijn natuurlijk altijd al populair geweest, maar ineens was daar de film Frozen. Deze animatiefilm uit 2013 werd een ongekend succes en won diverse Golden Globes en Oscars. Uiteindelijk bleek het de meest succesvolle animatiefilm ooit te zijn. En met een tweede deel op komst blijven Anna en Elsa onverminderd populair. Frozen beddengoed mag dan ook zeker niet ontbreken in ons assortiment!

Frozen

Wat Frozen zo populair maakt, is waarschijnlijk de combinatie van het sprookjesachtige verhaal, de prachtige special effects en de ijzersterke muziek. In het verhaal, dat deels gebaseerd is op De Sneeuwkoningin van Hans Christian Andersen, houdt ijskoningin Elsa het koninkrijk en haar onderdanen gevangen in een eeuwige winter. Elsa’s zusje Anna gaat samen met enkele vrienden en de vrolijke sneeuwman Olaf op zoek naar haar zus. Samen proberen ze de vloek te verbreken en de ijzige kou in het land te verdrijven. Frozen is een prachtige film om naar te kijken, mede dankzij de schitterende met sneeuw bedekte landschappen. Volgens kenners roept deze film zelfs het echte, nostalgische Disneygevoel op.

Frozen in je slaapkamer

2013 was het jaar van Frozen en dus zag je de film in alles terug: van kleding en knuffels tot bekers en rugtasjes. En natuurlijk ook op beddengoed! Wat is er nu immers leuker dan je slaapkamer helemaal in Frozen stijl aan te kleden? In ons assortiment vind je sprookjesachtig leuke dekbedovertrekken en sierkussens vol ijskristallen. Anna, Elsa, Olaf, Hans en Kristoff sieren om beurten de dekbedovertrekken en zorgen voor een grote glimlach op het gezicht van de ware Frozenfan. Bovendien kun je kiezen voor katoen of flanel: beide lekker zacht, maar flanel is een extra warm overtrek dat speciaal voor de winter geschikt is. Om helemaal in de winterse Frozen stijl te blijven dus!

Bekijk hier onze kinderdekbedovertrekken
Vorig artikel
Volgend artikel