Tijd voor vakantie: welk strandlaken kies jij?

Tijd voor vakantie: welk strandlaken kies jij?

Seahorse Parardis strandlaken - Blauw

De meivakantie staat weer voor de deur. Of je nu naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft, de meivakantie is hét moment om heerlijk een dagje naar het strand of zwembad te gaan. Een grote strandhanddoek mag dan natuurlijk niet ontbreken in jouw strandtas. Ga goed voorbereid op pad met een leuk strandlaken! In ons ruime assortiment is voor ieder wat wils.

Eindeloze keuzes voor de kleine vakantieganger

Niks is zo lekker als dat jouw kind na uren in het water gespetterd te hebben heerlijk een warme handdoek om kan slaan. En hoe tof is het dan als deze ook nog eens een print van zijn favoriete dier bevat. Van lieve puppy’s tot stoere dinosaurussen en van wilde paarden tot springende dolfijnen. In het ruime kinderassortiment zijn veel verschillende dieren dessins om uit te kiezen. Naast de vele dierenprints zijn er nog veel meer strandlakens om te kiezen. Deze strandlakens zijn gemaakt van velours polyester, waardoor ze heerlijk zacht aan voelen. Ideaal voor je kind om mee af te drogen, om zich heen te slaan of op te liggen in het zonnetje.

Less is more, een effen strandlaken

Wil jij helemaal tot rust komen deze vakantie? Kies dan voor een effenkleurig strandlaken in plaats van drukke dessins. Donkere tinten, felle kleuren of een pastel strandlaken, met jouw lievelingskleur zit je altijd goed. Houd je toch ook van een subtiel printje, maar wil je de rustgevende effen sfeer behouden? Ga dan voor een strandhanddoek met een patroon in een iets andere tint dan de ondergrond. De combinatie van verschillende tinten creëert een speels effect. Een strandlaken met donkere tinten zorgt daarbij ook voor een warme uitstraling.

Tropisch genieten op Nederlandse bodem

Blijf jij deze meivakantie lekker in Nederland? Ook dan kun je de zomerse vakantiebestemmingen naar ons kleine kikkerlandje halen. Er zijn veel merken met vrolijk gekleurde dessins, waar jij gelijk een vakantiegevoel van krijgt. De strandhanddoeken verschillen van tropische bloemen- en dierenprints tot aan zonnige vakantiebestemmingen. Zo haal jij de heerlijk zuidelijke temperaturen via jouw strandlaken gewoon naar Nederland.

Seahorse Santorini Strandlaken - Blue
Seahorse Santorini strandlaken – Blue

Hoge kwaliteit strandlakens

Binnen het assortiment aan strandlakens hebben we een variatie aan materialen. Het grootste gedeelte van het assortiment bestaan uit katoen en polyester verweven met velours en badstof. Wat kenmerkt deze stoffen?

Katoen-velours

Katoen-velours zit aan de voorzijde van de strandhanddoek. Deze zijde heeft een extra zacht laagje. Heerlijk om op te liggen of om je heen te slaan. Daarnaast laat deze stof de kleuren extra mooi uitkomen. De combinatie met katoen zorgt ervoor dat het strandlaken een lange levensduur heeft. Katoen is een sterke stof en kleuren blijven lang behouden.

Katoen-badstof

De achterzijde van een strandhanddoek is vaak iets grover van structuur. Dit komt door de badstof. Deze stof is vocht absorberend, waardoor jij jezelf gemakkelijk en snel kunt afdrogen. Vervolgens is het strandlaken snel opgedroogd dankzij de badstof. De combinatie met katoen geeft de achterzijde een zacht gevoel.

Polyester-velours

Strandlakens met Polyester-velours voelen zacht en soepel aan op de huid. Velours creëert een zacht laagje op het strandlaken, waardoor je er lekker op kunt liggen. Velours zit dan ook aan de voorzijde van de strandhanddoek. Polyester zorgt dat de kleuren van het dessin niet vervagen na meerdere wasbeurten. Daarnaast droogt Polyester ook snel weer op.

Polyester-badstof

De achterzijde van het strandlaken is voorzien van badstof. Met badstof kun jij je gemakkelijk afdrogen, doordat de stof vocht absorberend is. De combinatie polyester-badstof laat het strandlaken snel opdrogen. Daarnaast geeft polyester de achterzijde ook een zachte touch.

Ontdek hier onze strandlakens!
Vorig artikel
Heckettlane Palmira dekbedovertrek
Volgend artikel
iSeng Leaves dekbedovertrek