Met iSeng beddengoed vier je de lente in stijl

Met iSeng beddengoed vier je de lente in stijl

iSeng Leaves dekbedovertrek

Buiten begint de lentezon steeds vaker te schijnen en de temperaturen lopen langzaam op. Hier en daar zie je zelfs vogeltjes al druk in de weer met het maken van hun nestjes. Hoogste tijd dus om ook jouw interieur een leuke voorjaars make-over te geven! Met iSeng beddengoed haal je het zonnetje in huis en begin je elke dag met een frisse start.

Hoogwaardige kwaliteit beddengoed

De merknaam iSeng komt uit het Deens en kun je letterlijk vertalen met ‘in bed’. Een toepasselijke naam, want als je ’s avonds lekker in bed kruipt wil je natuurlijk wel lekker in slaap vallen onder een mooi en comfortabel dekbedovertrek. Gelukkig is iSeng beddengoed altijd gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Dankzij de sterke en slijtvaste stofsoorten gaan de overtrekken lang mee en voelen ze heerlijk zacht aan op je huid.

Houd je van een stijlvol en luxueus interieur? Dan past iSeng perfect bij jouw smaak. Door het veelzijdige aanbod biedt het merk je veel opties om de slaapkamer mee in te richten. Of je nu blij wordt van een rijke bloemenprint of liever gaat voor een effenkleurig dessin, binnen de ruime collectie is er een prachtig overtrek voor iedereen.

Een luxe linnen look

Met iSeng ervaar je het ultieme hotelgevoel en geniet je elke nacht van een luxe slaapervaring. Zo hebben de iSeng Linen dekbedovertrekken bijvoorbeeld een prachtige linnenlook. Ze zijn beschikbaar in diverse effen kleuren die je interieur een rustige uitstraling geven. Met de gemêleerde prints krijgen deze Linen overtrekken een leuk speels tintje. Vervaardigd uit 100% katoen voelen ze bovendien lekker zacht aan op je huid.

Naast katoenen overtrekken vind je in het brede assortiment beddengoed gemaakt van katoen-satijn en percale katoen. Het merk iSeng gebruikt speciale weeftechnieken die jouw bedtextiel nóg zachter en sterker maken. Beide materialen beschikken over een hogere draaddichtheid, wat betekent dat ze meer draden per inch bevatten. Hierdoor zijn het stijlvolle kwaliteitsmaterialen die je iedere nacht heerlijk laten slapen.

Een katoen-satijnen dekbedovertrek voelt verder extra soepel en glad aan in je handen. Dankzij de satijnbinding krijgt dit beddengoed een prachtige, subtiele glans. Net als katoen-satijn biedt percale katoen je hotelkwaliteit en ultiem slaapcomfort. Deze stofsoort heeft een fijne crispy touch en een weefdichtheid van meer dan 200 draden per inch.

Vrolijk kinderbeddengoed

Op zoek naar leuke dekbedovertrekken voor in de kinderkamer? Ook dan kun je altijd bij iSeng terecht, want hun kinderbeddengoed maakt van elke slaapkamer een mooi plaatje. Droom lekker weg onder een vrolijke paardenprint, voel je als een echte F1-coureur of val in slaap met je favoriete rode kater. Er is voor ieder kind een leuke print!

Al het iSeng kinderbeddengoed bestaat uit 100% katoen. Dit materiaal valt soepel om je lichaam heen en is van nature huidvriendelijk. Het neemt vocht eenvoudig op om het vervolgens weer snel af te geven aan de lucht. Hierdoor blijf je gedurende de nacht lekker fris, zelfs tijdens de warmste zomernachten. Daarnaast is katoen sterk, stevig en makkelijk in het onderhoud. Deze eigenschappen verlengen de levensduur van je dekbedovertrek en komen dan ook goed van pas.

Met iSeng krijgt je slaapkamer een heerlijke lente make-over en ben je helemaal klaar voor het voorjaar! Welk mooi overtrek zie jij graag terug in je interieur?

 

Ontdek de hele iSeng beddengoed collectie!

 

Welk dessin vind jij het mooist?

Vorig artikel
Seahorse Parardis strandlaken - Blauw
Volgend artikel