Een feestelijke Koningsdag met oranje beddengoed

Een feestelijke Koningsdag met oranje beddengoed

Het leukste verjaardagsfeestje van Nederland staat alweer voor de deur! Deze zaterdag is het Koningsdag en kunnen we volop genieten van oranje tompouces, vrijmarkten en de mooiste versieringen. Wil jij ook helemaal in stijl aan het feest beginnen? Lees dan snel verder en bereid je voor met onze koninklijke, oranje en gouden dekbedovertrekken.

Oranje boven

Welke kleur past er nu beter bij Koningsdag dan oranje? Onder onze oranje dekbedovertrekken kruip je heerlijk weg na een drukke dag koekhappen en feestvieren. Het is de ideale kleur om je slaapkamer te voorzien van een vleugje vrolijkheid. Een oranje overtrek past bovendien perfect bij elke woonstijl, zodat je er ook na Koningsdag nog veel plezier van hebt. In ons brede assortiment vind je daarnaast allerlei dessins en kun je kiezen uit ruitjes, strepen en nog veel meer leuke prints. Zo is er voor iedereen wat wils.

Slapen onder koninklijk goud

Of koning Willem-Alexander een gouden dekbedovertrek heeft weten we niet, maar dankzij ons goud gekleurde beddengoed slaap ook jij elke nacht als een vorst. Deze kleur oogt luxueus en geeft je interieur een stijlvolle upgrade. Het is een echte blikvanger die je aandacht direct weet te vangen. Binnen onze collectie kun je kiezen uit verschillende materialen zoals katoen, katoen-satijn of Tencel. Door de mooie subtiele glans van katoen-satijn krijgt het overtrek een extra koninklijke uitstraling.

Kinderbeddengoed met een Hollands tintje

Kan jouw kind ook niet wachten tot het weer Koningsdag is? Of jullie nu meedoen met oud-Hollandse spelletjes, kleingeld uitgeven op de rommelmarkt of je samen gaat verkleden: op deze dag is er altijd wel iets leuks te doen! Om de feestvreugde te verhogen hebben we speciaal voor Koningsdag de leukste kinderdekbedovertrekken geselecteerd met allemaal een typisch Hollands tintje.

De leuke overtrekken van Fiep Amsterdam zijn een vrolijke verschijning in elke kinderslaapkamer. Deze iconische tekeningen verwijzen naar de verhalen van Annie M.G. Schmidt met onder andere Pluk van de Petteflet, Jip en Janneke of Dikkertje Dap. Zo word je ook na dit feestelijke weekend iedere ochtend weer wakker met een goed humeur!

 

Bekijk hier alle oranje dekbedovertrekken!

 

Hoe ga jij dit jaar Koningsdag vieren?

Vorig artikel
iSeng Leaves dekbedovertrek
Volgend artikel
Zohome Palma dekbedovertrek - beige