Een stijlvolle keuken met Smulderstextiel.nl

Een stijlvolle keuken met Smulderstextiel.nl

De keuken alleen bedoeld voor koken? Welnee, ook de keuken kan wel een beetje sfeer gebruiken! Je brengt er immers vele uren per week door. Naast een uitgebreide collectie beddengoed en badtextiel onderscheidt Smulderstextiel.nl zich dan ook door een ruim assortiment keukentextiel. Ook zin in een keuken vol trendy items? Laat je dan inspireren door onze keukentextiel collectie.

Dessin

Smaken verschillen, ook in de keuken! Waar de één van strak en effen houdt, ziet de ander het liefst vrolijke of kleurrijke prints. Keukentextiel is natuurlijk vooral praktisch van aard, maar toch geldt in het algemeen dat we elke ruimte in huis zoveel mogelijk naar eigen wens willen stylen. Ook voor keukendoeken, theedoeken, ovenwanten en keukenschorten is het dessin dus van belang. In ons assortiment vind je dan ook verschillende stijlen: van effen en trendy tot oer-Hollands en lekker kleurrijk.

 

DDDDD Blowball keukentextiel
DDDDD Blowball keukentextiel

Eettafel

Keukentextiel bestaat niet alleen maar uit praktische items zoals theedoeken, keukendoeken en ovenwanten. Heb je een lekkere maaltijd gekookt, dan wil je dit natuurlijk op een speciale manier opdienen, zeker als je gasten verwacht. Een mooi gedekte eettafel is dan een must. Om deze zo mooi mogelijk aan te kleden, vind je in onze collectie diverse sfeervolle tafelkleden. Stem deze items op elkaar af voor het complete restaurantgevoel!

DDDDD

Een van de bekendste merken in ons assortiment keukentextiel is DDDDD, wat staat voor De Doek Die Direct Droogt. Dit merk gaat al heel wat jaren mee en weet met zijn typisch oer-Hollandse dessins met koeien en molens een vertrouwd gevoel in de keuken op te roepen. Tegelijkertijd past het merk zich aan de huidige trends aan, wat te zien is in bijvoorbeeld de trendy serie Italian Food. Deze stijlvolle tafelkleden zorgen voor een heerlijk Mediterraans tintje in elke keuken!

DDDDD Italian Food keukentextiel
DDDDD Italian Food keukentextiel

Uiteraard vind je in ons assortiment nog veel meer keukentextiel in verschillende dessins en van diverse merken. Benieuwd? Neem hier een kijkje!

Vorig artikel
Nieuwe functie op je iPhone: Bedtijd
Volgend artikel