Naturel en basic met Walra

Naturel en basic met Walra

Walra Remade Nautic Stripes dekbedovertrek

Creëer een heerlijk rustige stijl in de slaapkamer met het beddengoed van Walra. Hét merk bij uitstek dat de Natural Living trend op geheel eigen wijze omarmd. Al jaren is Walra een begrip in de beddengoedbranche en verschijnt er ieder seizoen weer een partij prachtige dekbedovertrekken. Stuk voor stuk zijn het plaatjes om te zien. Effen gekleurd of een mooie print, kleuren volgens de laatste trends en materialen die sterk bijdragen aan jouw slaapcomfort. Wat wil je nog meer?

Natuurlijke invloeden

De Natural Living trend is een mooie mix van sfeervolle aardetinten, rustige prints en hoogwaardige stoffen. Binnen de trend staat de natuur centraal en dat is prachtig te vertalen naar de slaapkamer. Dekbedovertrekken met prints van bladeren, maar ook effen natureltinten en (biologische) mooie materialen vind je bij Walra terug. De Natural Living trend is een stapje dichterbij de natuur, je haalt als het ware een stukje van buiten naar binnen. Walra vertaalt deze trend op geheel eigen manier. Niet alleen met de verschillende basic series zoals de Vintage Cotton en Basic & Tough overtrekken, maar ook door te kiezen voor natuurlijke prints en bijvoorbeeld gerecycled katoen.

Basic meets Boho

De trend met natuurlijke materialen, rustige kleuren en prints wint steeds meer terrein. Bovendien verovert de boho-stijl de beddengoedbranche. Ook in de collectie van Walra zien we deze fijne combinatie terug. De warme kleuren staan wederom centraal, maar worden aangevuld met botanische en Oosterse invloeden. Alsnog perfect voor in een serene slaapkamer, waarna je het plaatje compleet maakt met mooie details van bamboe, jute en rotan accessoires.

Een landelijke touch

De collectie van Walra heeft over het algemeen een zeer frisse, open uitstraling. De woonstijl landelijk past erbij, al kan deze stijl heel breed getrokken worden. De dekbedovertrekken van Walra zijn eigenlijk heel divers toe te passen waarbij een bepaalde interieurstijl niet vaststaat. Toch zien we ook bij Walra een paar pareltjes die zowel perfect binnen de trend Naturel Living als de landelijke stijl passen. Niet alleen de prints, maar ook het kleurgebruik en de keuze voor (deels) gerecycled katoen sluiten hier naadloos op aan.

Heb jij al een nieuwe dekbedovertrek uit de voorjaarscollectie van Walra?

Vorig artikel
Cinderella: een slaapkamer in strand stijl
Volgend artikel
Voor de oranjefans: voetbal dekbedovertrek & strandlaken