Voor alle Oranjefans: voetbal dekbedovertrek & strandlaken

Voor alle Oranjefans: voetbal dekbedovertrek & strandlaken

Voor de oranjefans: voetbal dekbedovertrek & strandlaken

Vanaf 11 juni start het EK voetbal. Speciaal voor alle Oranjefans heeft Smulderstextiel diverse mooie voetbal dekbedovertrekken en voetbal strandlakens geselecteerd die jou alvast helemaal in de EK-stemming brengen. We dromen toch immers allemaal dat het Nederlands elftal in de EK-finale komt, niet waar?

EK 2021

Deze zomer wordt het EK op een bijzondere manier gehouden, namelijk in elf verschillende landen. Nog nooit waren zoveel landen tegelijkertijd gastheer van het EK. De steden waar de wedstrijden worden gespeeld zijn: Amsterdam, Bakoe, Boedapest, Boekarest, Glasgow, Kopenhagen, Londen, München, Rome, Sevilla en St. Petersburg. De aftrap vindt plaats op 11 juni in Rome en de halve finales en finale starten op 11 juli in Londen.

Oranje zal drie groepswedstrijden spelen in Amsterdam tegen Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Als Nederland de groepsfase doorkomt, hangt het van de eindstand af waar het Nederlands elftal de achtste finale en vervolgens wellicht de kwartfinale speelt. Zowel de halve finales als de finale vinden allemaal plaats in Londen. Ben jij een echte Oranjefan? Support Nederland dan met een van onze voetbal dekbedovertrekken of strandlakens.

EK voetbal dekbedovertrek

Kom in de stemming van het EK met ons speciale Snoozing Holland dekbedovertrek! Naast dat jij hiermee Nederland support, geniet je ook nog eens van een goede nachtrust. Als fanatieke Oranjefan droom jij natuurlijk van een spannende wedstrijd met jouw favoriete voetbalspelers. Staat De Ligt, Blind of De Jong bij jou in de opstelling?

Op het dekbedovertrek zie je een voetballer met de voetbal in zijn handen die klaar is voor de aftrap. Aan de onderkant van het dessin is een oranje baan getekend met de tekst ‘Holland’. De achterzijde van het overtrek heeft een mooie oranje unikleur. Op de kussensloop zijn de kleuren van de Nederlandse vlag te zien. Zo ben jij er helemaal klaar voor!

Kies je favoriete EK dekbedovertrek op Smulderstextiel.nl

Bekijk al ons voetbal beddengoed!

EK voetbal strandlaken

Ben jij een echte voetbalfan? Met het Soccer strandlaken steun jij ook op het strand het oranje legioen. De strandlakens zijn zowel voor jonge als oude voetballers erg leuk. De badlakens voelen heerlijk zacht aan en nemen ook uitstekend vocht op. Je kan het strandlaken meenemen op vakantie, maar natuurlijk ook naar het strand of zwembad. En wat denk jij: gaat er in de groepsfase veel door Nederland gescoord worden? Support het Nederlands elftal met een van de voetbal strandlakens uit ons assortiment.

Met welk EK voetbal strandlaken of dekbedovertrek support jij Oranje?

Vorig artikel
Walra Remade Nautic Stripes dekbedovertrek
Volgend artikel