Feestdagen 2022: het verlanglijstje van Lola

Feestdagen 2022: het verlanglijstje van Lola

Verlanglijstje van Lola

Nog een paar weken tot kerst en voor velen betekent dat, ondanks de gezelligheid, ook een tikkeltje stress. Cadeaus kopen voor je partner, kinderen of familie is niet altijd gemakkelijk. Wij willen je daarom graag inspireren met de mooiste cadeaus voor de feestdagen! In een korte blogserie geven wij vier collega’s het woord en mogen zij hun verlanglijstje opstellen. Dit keer is Lola aan het woord, zij deelt graag haar wensen met jou. Lees je mee?

Na de aftrap van Iris is het deze week de beurt aan Lola (23 jaar). Zij werkt als online marketeer op de afdeling Verkoop en is onder andere verantwoordelijk voor de invulling van onze socials. ‘Ik zie door mijn werkzaamheden dagelijks allerlei dekbedovertrekken en ander beddengoed voorbij komen. Tijdens het selecteren van beeldmateriaal voor een campagne of nieuwsbrief heb ik vaak wel mijn voorkeuren. Het samenstellen van een verlanglijstje was daardoor echt een eitje!’

Cadeautip 1: Kayori Koani dekbedovertrek

‘Ik houd ontzettend van de marmerlook, dus het Kayori Koani dekbedovertrek sprong er voor mij meteen uit! In mijn interieur probeer ik ook zoveel mogelijk de marmeren detail terug te laten komen. Het oorspronkelijke idee achter de Koani print is iets anders, maar ik vind het alsnog erg passend binnen mijn stijl. Daarnaast is het Kayori dekbedovertrek gemaakt van duurzaam katoen-satijn en ik denk dat het enorm fijn slaapt.’

Cadeautip 2: Dreamhouse Bedding Avena dekbedovertrek

‘In mijn interieur heb ik gekozen voor een kleurenpalet met goud, groen en zwart. Ik probeer een mooie mix te maken en het hier en daar terug te laten komen. Daarnaast is de Urban Jungle trend helemaal aan mij besteed. Ik houd van de stoere uitstraling en het frisse groen. Het Dreamhouse Bedding dekbedovertrek is precies wat ik zoek! Op deze manier kan ik de jungle-look doortrekken tot in de slaapkamer. En mooi bijkomend voordeel; de bladerenprint blijft gewoon in leven, iets wat ik met echte planten niet kan garanderen.’

Cadeautip 3: De Witte Lietaer Eve flanel dekbedovertrek

‘Ik kan niet wachten tot het kerst is! De maand december is echt mijn favoriet. Ik hou van de gezelligheid en het knusse gevoel dat de feestdagen met zich meebrengen. En als we geluk hebben valt er ook nog een beetje sneeuw. Mooier kan niet! Een derde tip op mijn lijstje is daarom het dekbedovertrek Eve van De Witte Lietaer. Een op en top winters dessin mét chique touch.’

Het verlanglijstje van Lola bestaat uit drie dekbedovertrekken, ideaal om cadeau te geven aan familie, je partner of als mooi gebaar richting een goede vriend of vriendin.

‘Het De Witte Lietaer Eve flanel dekbedovertrek is gemaakt van heerlijk zacht en warm flanel. De koude nachten zijn inmiddels een feit, dus warm en comfortabel slapen is voor mij echt een must! Daarnaast zijn de kerstbomen natuurlijk perfect voor de maand december. Geheel in het thema met een luxe tintje. En wanneer ik de kerstbomenprint iets subtieler wil toepassen keer ik het dekbedovertrek gewoon op, de achterzijde is namelijk effen!’

Welk item zet jij ook op je verlanglijstje?

 

Vorig artikel
Walra Vintage Cotton dekbedovertrek
Volgend artikel
Good Morning Farm dekbedovertrek