Cinderella voorjaarscollectie: creëer een slaapkamer in strand stijl

Cinderella voorjaarscollectie: creëer een slaapkamer in strand stijl

Cinderella: een slaapkamer in strand stijl

Ben jij een echte strandliefhebber? En wil je ook thuis van het strand genieten? Met onze tips & tricks en de voorjaarscollectie van Cinderella haal jij deze stijl eenvoudig naar je slaapkamer. Voel de zon op je gezicht, het mulle zand tussen je tenen en kijk uit over de zee. Zo creëer jij de beach sfeer in huis en word je iedere dag wakker met een glimlach!

Voorjaarscollectie Cinderella

De voorjaarscollectie van Cinderella is opgedeeld in drie story’s. Eén van die thema’s is Tales of the Sea. Hiermee haal je buiten naar binnen en zorg je voor een rustige sfeer in de slaapkamer. Want voor Cinderella is de slaapkamer dé uitvalsbasis om te slapen en te ontspannen. En waar kun je beter je hoofd leeg maken dan op het strand? Waar je de wind hoort ruisen, het zand tussen je tenen voelt, het water hoort kabbelen en de zon achter de zee ziet zakken. De dessins zijn hierop geïnspireerd en stralen een ontspannen strandgevoel uit. Of bekijk ook de andere thema’s.

Bekijk Cinderella voorjaarscollectie >

Dekbedovertrekken met strand dessins

Haal de zomer naar je slaapkamer! Van prachtige duinen en strandhokjes tot zeilboten; de mooie tekeningen op de Cinderella dekbedovertrekken nemen je direct mee naar de kust. Kenmerkend zijn de energieke kleuren zoals rood en oranje gecombineerd met koele tinten als wit, licht- en donkerblauw. Herkenbare strandkleuren waarmee je direct die beach sfeer in huis haalt. Bovendien zijn de dekbedovertrekken aan twee zijden bedrukt, zo kun jij nog eens afwisselen.

De overtrekken binnen de story Tales of the Sea zijn gemaakt van katoen of katoen-satijn. Beide stoffen zijn goed ademend en vochtabsorberend wat het een ideaal materiaal maakt om onder te slapen. Droom jij deze zomer lekker weg op Ameland of slaap je onder de zeilbootjes en deinende golven?

Zo creëer jij een slaapkamer in strand stijl

Maak jouw strand stijl slaapkamer compleet met aansluitende kleuren en bijpassende accessoires. Geef je slaapkamermuur een andere tint en ga veelal voor de kleuren wit, taupe en blauw. Kies voor natuurlijke materialen. Denk aan rotan, jute en hout. Daarnaast kun je met stranddecoratie als de beach look compleet maken. Windlichten, verweerd hout, dromenvangers, glazen potten met schelpen en zeesterren, houten bootjes en een rotan spiegel of hangstoel mogen niet ontbreken. Ook raam decoratie als witte shutters of zwierige gordijnen kunnen jouw strand look interieur tot een geheel maken. Zo slaap je het gehele jaar door in zomerse sferen.

Geef jij met Cinderella jouw slaapkamer een strand stijl make-over? 

Vorig artikel
Walra Soft Cotton hamamdoek
Volgend artikel
Walra Remade Nautic Stripes dekbedovertrek