Sinterklaascadeaus: de leukste kinderdekbedovertrekken op een rij!

Sinterklaascadeaus: de leukste kinderdekbedovertrekken op een rij!

SNURK Teddy dekbedovertrek

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt…Ja, het heerlijk avondje is bijna in zicht! En dat betekent dat de verlanglijstjes van de kinderen al weer klaarliggen, in de schoen en onder de schoorsteen. Wij helpen Sinterklaas een handje door de leukste Sinterklaascadeaus en kinderdekbedovertrekken op een rijtje te zetten. Vind je sintcadeau bij Smulderstextiel.nl en maak Sinterklaas dit jaar onvergetelijk!

Koop de leukste sinterklaascadeaus bij Smulderstextiel.nl

Op zoek naar een leuk en nuttig cadeau voor jouw zoon, dochter of kleinkind? De Sint geeft je alvast een goede hint: onder een van onze leuke kinderdekbedovertrekken kan jouw (klein)kind iedere avond heerlijk zoet in slaap vallen. Laat de kleine wegdromen met Disney prinsessen of avonturen beleven met piraten. Ons assortiment bevat overtrekken voor ledikanten, peuter bedden en 1-persoons bedden in diverse vrolijke thema’s. Bovendien ontvang je tijdens Black Friday op een aantal kinderdekbedovertrekken ook nog eens een leuke korting.

Voor de hippe meidenkamer

Is jouw dochter of kleinkind gek op paarden? Droomt ze over haar idool? Wil ze graag een prinses zijn? Of is ze juist een stoere meid die superheldin wil worden? Het ene meisje is het andere niet en de Sint weet dat maar al te goed. Daarom vind je bij Smulderstextiel.nl voor elk meisje wat wils.
Bekijk al het hippe beddengoed voor meisjes >>

 

Voor de stoere jongenskamer

Ook voor stoere jongens heeft de Sint genoeg gave dekbedovertrekken in petto. Wil je zoon later profvoetballer worden? Is hij fan van Paw Patrol? Of droomt hij over ridders en piraten? In elk thema vind je wel een cool dekbedovertrek voor jouw kleine draak.
Bekijk al het stoere beddengoed voor jongens>>

Beestenboel in de slaapkamer

Is jouw zoon of dochter een echte dierenvriend? Dan maak je hem of haar helemaal blij met een dekbedovertrek met dieren(print). Van honden, katten, dolfijnen tot wilde dieren, allemaal stuk voor stuk supermooie dekbedovertrekken voor jouw kleine aapje.
Bekijk alle kinderdekbedovertrekken met dieren>>

Bestel snel jouw favoriete Sint cadeaus online in onze webshop

We begrijpen heel goed dat jij het rond de feestdagen hartstikke druk hebt. Daarom bestel je al die leuke sinterklaascadeaus gemakkelijk via Smulderstextiel.nl. Bij elke bestelling boven de € 50,- komen wij de cadeaus gewoon gratis bij je thuisbezorgen. En je kan nu al alles bestellen zodat die verlanglijstjes in één keer worden thuisbezorgd, eenvoudig en snel. Zoals altijd geldt: vóór 23.59 besteld, morgen alle sinterklaascadeaus al in huis. Makkelijk, toch? Zo kun je Pakjesavond dit jaar onvergetelijk maken!

Vorig artikel
Snoozing Stockholm flanel dekbedovertrek
Volgend artikel