Be happy: de lente staat voor de deur! | Inspiratie voor de lente

Be happy: de lente staat voor de deur!

Walra Pink Blossom dekbedovertrek - be happy

Het is zo ver: vanavond om 22:58 zal de zon de evenaar passeren en hiermee voor het begin van de astronomische lente zorgen. Nu de winter eindelijk écht voorbij is wordt het de hoogste tijd voor bloeiende bloemen, fluitende vogels en pasgeboren lammetjes. En dat alles gewoon in je slaapkamer; je hoeft dus niet eens naar buiten om helemaal happy te worden!

De lente in jouw slaapkamer

De dagen worden langer en alles om ons heen krijgt weer wat meer kleur. Ook in je slaapkamer kun je eenvoudig frisse voorjaarstinten aanbrengen met deze prachtige lenteprints.

Kenmerkend aan het voorjaar zijn natuurlijk de rijke bloesems in schitterende warme kleuren. Er is niets mooiers dan een zonnige tuin vol bloeiende bloemen en vlinders. Met deze fleurige dekbedovertrekken sta jij elke dag op met een goed humeur en heb je zin in de mooie lentedag.

De meeste dieren zijn soms net als mensen. Ook de vogeltjes hebben het voorjaar in hun bol; ze nestelen en broeden erop los en je hoort ze al in de vroege ochtend kwetteren en fluiten.

Het mag duidelijk zijn dat we allemaal hartstikke vrolijk worden van de lente. Langzaam maar zeker gaat de zon steeds vaker schijnen. Het is buiten soms al zo warm dat het zelfs een beetje op de zomer begint te lijken. Met deze kleurige overtrekken krijg jij helemaal dat zomerse gevoel!

Vorig artikel
De eerste koopjesmarkt was een groot succes
Volgend artikel