De nieuwe voorjaarscollectie van Beddinghouse: story’s om bij weg te dromen

De nieuwe voorjaarscollectie van Beddinghouse: story’s om bij weg te dromen

Stop je donkere flanellen dekbedovertrek maar terug in de kast en fleur je slaapkamer op met de nieuwste collectie van Beddinghouse! De voorjaarscollectie van dit prominente merk bestaat uit acht verschillende story’s gebaseerd op actuele trends met elk een geheel eigen stijl. Zo is er altijd wel een dekbedovertrek dat bij je past, en jouw slaapkamer die verfrissende, levendige look geeft. Laat de lente maar komen!

Nieuwe zomerkwaliteiten

Beddinghouse heeft dit voorjaar twee nieuwe materialen toegevoegd aan haar assortiment, namelijk: jersey en seersucker. De eerste stof voelt lekker comfy aan, denk aan je favoriete t-shirt. De tweede stof is heerlijk luchtig en ademend; ideaal voor het lente- en zomerseizoen! Ook is het fijn is dat beide stoffen strijkvrij zijn.

Voorjaarscollectie Beddinghouse: acht verschillende stijlen

Summer Sunset

Verlang jij al naar die warme zomeravonden? Met deze dekbedovertrekken uit de voorjaarscollectie creëer jij de warmte van de zomerzon en dat tropische gevoel zo in je de slaapkamer, elke avond weer. De kleuren rood, geel en roze doen je denken aan een prachtige zonsondergang aan zee op een zwoele zomeravond. Summervibes ten top!

Blue Note

Ben je jou witte lakens en saaie witte muren beu? Mooi, want de kleur blauw is helemaal hot op dit moment. Om deze trendkleur kunnen we dit voorjaar niet heen. De story is dan ook een eerbetoon aan de kleur blauw. De dekbedovertrekken van Beddinghouse bevatten dessins in allerlei mogelijke blauwtinten.

Roman Holiday

Je begeeft je terug in de tijd in een Italiaans dorpje waar je wordt omgeven door langsrijdende scooters, vrouwen in wijde rokken en geknoopte sjaaltjes en mannen in net kostuum. De jaren ’50 herleven in de story Roman Holiday die wordt gedomineerd door retro invloeden. Dit komt met name tot uiting in het zachte kleurgebruik in tal van zomerse kleurtjes zoals roze, blauw, lila en mosterdgeel. De dekbedovertrekken bevatten vrolijke dessins met speelse vormen en grafische elementen. Met een van deze trendy overtrekken in frisse pasteltinten kleed je je slaapkamer in een handomdraai aan, een echte uitblinker volgens de laatste trends!

Urban Nature

Tegenwoordig neemt het respect voor en de omgang met de natuur steeds meer toe. Ook in de slaapkamer wil men de natuur een prominente plek geven. Kenmerkend voor deze story zijn de bladeren, aquarellen natuurtekeningen en de kleuren groen, lichtblauw en oker. Haal buiten naar binnen met de story Urban Nature!

Classics Redefined


Klassieke invloeden in een nieuw jasje: dát is waar de story Classics Redefined om draait. Kleuren als naturel, olijf en wit zijn kenmerkend voor deze story, evenals natuurlijke vormen en dierenprints. Door het klassieke dessin en de verfijnde patronen hebben de dekbedovertrekken een luxe en elegante uitstraling.

Color Splash

Ben jij een echte durfal? Dan is de story Color Splash iets voor jou! Deze stijl is de vertaling van een individualistisch, kleurrijk en eclectisch beeld waarin alles mogelijk is. In deze story zie je dekbedovertrekken in krachtige en bonte kleuren in combinatie met geometrische patronen en grote bloemenprints. Met een dekbedovertrek uit de story Color Splash woon je met lef en creëer je een lekkere speelse, funky slaapkamer.

Clean Living

Niets fijner dan schoon en fris krakend beddengoed. Dat gevoel staat centraal in deze story. Een kleurenpalet met veel wit en naturel tinten en de subtiele dessins vormen de basis voor de dekbedovertrekken binnen deze stijl. De rustige prints komen goed tot zijn recht in een Scandinavisch interieur. Het zachte kleurenpalet zorgt voor dat heerlijk frisse voorjaarsgevoel in jouw slaapkamer.

Simply Green

Wist je dat groen een kalmerend effect heeft op je gemoedstoestand? Groen is dus een ideale kleur voor in de slaapkamer. Voor de dekbedovertrekken in de voorjaarscollectie zijn verschillende groentinten gebruikt in combinatie met subtiele dessins. Zo word je helemaal zen!


Ben jij nieuwsgierig naar de volledige voorjaarscollectie van Beddinghouse en de andere dekbedovertrekken uit de story’s? Ga dan snel naar onze webshop.

Vorig artikel
Walra Pink Blossom dekbedovertrek - be happy
Volgend artikel