Tweede Koopjesmarkt: beddengoed in de opruiming - Profiteer ook!

Tweede Koopjesmarkt: beddengoed in de opruiming

De eerste koopjesmarkt was een groot succes

Op donderdag 4 april is het weer tijd voor de Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl in Kapelle. Na het daverende succes tijdens de eerste Koopjesmarkt kunnen we niet wachten om jullie opnieuw blij te maken met onder andere spotgoedkope dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens.

Bij de online beddengoedwinkel Smulderstextiel.nl worden regelmatig hartstikke mooie producten retour gestuurd door klanten, bijvoorbeeld omdat er iets niet helemaal klopt aan de print of een naadje los zit. Deze spullen gaan tijdens de Koopjesmarkt in de uitverkoop voor zeer scherpe prijzen. Op de kaartjes bij alle producten staat duidelijk beschreven wat er mee aan de hand is. Kom ook meeprofiteren van deze absolute buitenkansjes!

Succes vorige Koopjesmarkt

Tijdens de eerste koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl in september waren we overweldigd door jullie massale komst. Ook kwamen sommigen van ver; we hebben zelfs mensen uit de andere kant van het land aan onze kramen gehad die dankzij onze geweldige aanbiedingen met een blij gezicht vertrokken. Eerlijk gezegd hadden we niet gerekend op zóveel mensen en kwamen we eigenlijk spullen tekort.

Wat is er te koop?

Ben jij ook bij de koopjesmarkt in september langs geweest? Dan heb je kunnen zien dat er ontzettend veel dekbedovertrekken en hoeslakens, maar ook badtextiel en sierkussens verkrijgbaar waren voor lage prijzen. We kunnen alvast verklappen dat we er dit keer een schepje bovenop doen en nog grootser uitpakken. Dat betekent nog meer beddengoed en nog meer aanbiedingen.

Wat zijn de aanbiedingen?

Dekbedovertrekken 1-persoons €5,-
Dekbedovertrekken 2-persoons €7,50
Dekbedovertrekken lits-jumeaux €10,-

Hoeslakens 1-persoons €3,-
Hoeslakens 2-persoons €4,-
Hoeslakens lits-jumeaux €5,-

Sierkussens €2,50

en er is veel meer!

Datum & locatie

Door het succes van de vorige keer stroomden de aanvragen binnen van meerdere supermarkten in de regio om daar de volgende Koopjesmarkt te houden. We hebben echter gekozen voor de vertrouwde locatie; het terrein van Albert Heijn Kapelle, waar we jullie allemaal hopen te zien op donderdag 4 april vanaf 09.00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent, want weg=weg.

Adres: Biezelingsestraat 1, Kapelle

Bekijk hieronder een korte impressie van onze eerste Koopjesmarkt:

Vragen?

Stel ze via Facebook.

Ga naar evenement op Facebook →

 

Smulderstextiel.nl is de grootste beddengoedwebwinkel van Nederland en verstuurt ieder jaar ruim 300.000 pakketten. Het familiebedrijf komt oorspronkelijk van de weekmarkt en is sinds 2006 online gaan verkopen. Begonnen in Kloetinge, tegenwoordig gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Het verkopen op ‘de markt’ zijn ze dus niet helemaal verleerd.

 

Webshop

Benieuwd wat we normaal gesproken hebben?

Bekijk onze collectie online →
Vorig artikel
Wereld Slaap Dag
Volgend artikel
Walra Pink Blossom dekbedovertrek - be happy