Magazijnopruiming beddengoed tijdens eerste Koopjesmarkt

Magazijnopruiming beddengoed tijdens eerste Koopjesmarkt

Kom op vrijdag 7 september langs bij de eerste Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl in Kapelle. De grootste beddengoedwebwinkel van Nederland krijgt wel eens producten retour van klanten. Diverse kramen vol prachtige overtrekken waar niet altijd wat mee aan de hand is.

Denk aan een naadje los of juist een klein foutje in de print. Deze buitenkansjes worden te koop aangeboden, want het magazijn moet worden opgeruimd.

Wat is er te koop?

Op deze koopjesmarkt vind je onder meer dekbedovertrekken, hoeslakens, sierkussens en badtextiel. Bij iedere verpakking zit een kaartje, waar duidelijk op beschreven staat wat er met het product aan de hand is.

Wij zien het als een cadeautje aan het mooie dorp Kapelle waar we inmiddels al bijna drie jaar zijn gevestigd sinds onze verhuizing. Uiteraard is ook iedereen van buiten Kapelle hartstikke welkom. Het is de eerste keer dat we deze Koopjesmarkt organiseren. Als het aan ons ligt zeker niet de laatste keer, dus we hopen dat het een succes wordt!

Tekst gaat verder na de video, waarin Henry de koopjes alvast laat zien.

Wat zijn de aanbiedingen?

Alle dekbedovertrekken 1-persoons 5 euro
Alle dekbedovertrekken 2-persoons 7,50 euro
Alle dekbedovertrekken lits-jumeaux 10 euro

Alle hoeslakens 1-persoons 3 euro
Alle hoeslakens 2-persoons 4 euro
Alle hoeslakens lits-jumeaux 5 euro

Alle sierkussens 2,50 euro

en er is meer!

Datum & locatie

Kom op vrijdag 7 september langs vanaf 09.00 uur bij het terrein van Albert Heijn Kapelle.

Adres: Biezelingsestraat 1, Kapelle

Vragen?

Stel ze via Facebook.

Ga naar evenement op Facebook →

 

Smulderstextiel.nl is de grootste beddengoedwebwinkel van Nederland en verstuurt dit jaar naar verwachting ruim 300.000 pakketten. Het familiebedrijf komt oorspronkelijk van de weekmarkt en is sinds 2006 online gaan verkopen. Begonnen in Kloetinge, tegenwoordig gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Het verkopen op ‘de markt’ zijn ze dus niet helemaal verleerd.
Vorig artikel
Header SNURK back 2 school
Volgend artikel
Ervaar de luxe en het comfort van het slapen onder een linnen dekbedovertrek.