Wereld Slaapdag: 15% korting op dekbedovertrekken

Wereld Slaapdag: 15% korting op dekbedovertrekken

Actie 15 procent korting dekbedovertrekken

Vrijdag 16 maart is het Wereld Slaapdag: een goed moment om heel de dag in bed te blijven liggen. Want slapen is belangrijk en goed voor je! Slapen en dan met name voldoende slapen is dan ook met recht iets om eens bij stil te staan. Vandaag vieren we dan ook met plezier deze Dag van de Slaap.

Dag van de Slaap

Over de hele wereld wordt vandaag stilgestaan bij het thema slapen en bij alles wat kan bijdragen aan een goede nachtrust. Wie goed voor zichzelf wil zorgen, besteedt meestal veel aandacht aan gezonde voeding en voldoende beweging. Vaak wordt er echter weinig aandacht aan slapen besteed, terwijl een goede nachtrust minstens zo belangrijk is! We staan hier niet altijd bij stil en door alle aandacht die de dagelijkse taken van ons vragen, lijken we steeds minder te gaan slapen. Voor mensen met slaapproblemen geldt juist dat zij wel willen, maar om verschillende redenen vaak niet kúnnen slapen. Bewustwording is waar Wereld Slaapdag dan ook om draait: wees bewust van jouw slaappatroon, eventuele slaapproblemen en vooral het belang van slapen.

Slaapproblemen?

Oorzaken van slaapproblemen kunnen zeer divers zijn: zo kunnen spanningen en problemen je in een permanent gestreste toestand brengen, waardoor je ’s nachts de slaap niet kunt vatten. Of misschien slaap je wel slecht vanwege dat kunstmatige licht van de mobiele telefoon. Ook zoiets simpels als een snurkende partner of een levendige nachtmerrie kan je nachtrust flink verstoren. Slaap jij ook slecht? Dan hebben wij speciaal voor jou 21 slaaptips die écht helpen!

Speciale actie

De eerste stap voor een goede nachtrust is natuurlijk goed beddengoed en daarom geven wij alleen deze week 15% korting* op ALLE dekbedovertrekken! Ook op de nieuwe collectie.

Ga nu direct naar de webshop »

 

*Deze actie is geldig tot en met 19 maart 2017 23:59 uur. De korting van 15% wordt verrekend in de winkelwagen over het totale bedrag van de bestelde dekbedovertrekken. Alleen geldig op overtrekken in de webshop van Smulderstextiel.nl.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Slapen aan de linkerkant maakt gelukkiger
Volgend artikel
outlast dekbedden uitleg informatie