Slapen aan de linkerkant maakt gelukkiger!

Slapen aan de linkerkant maakt gelukkiger!

Slapen aan de linkerkant maakt gelukkiger

Slaap jij aan de rechter- of linkerkant? Onbewust heeft dit effect op hoe jij in het leven staat. Althans volgens een nieuw onderzoek van een grote hotelketen. Zo blijken linksslapers veel gelukkiger te zijn dan rechtsslapers. Aan de linkerkant stap jij dus echt met het goede been uit bed!

Linksslapers zijn vrolijker

In het onderzoek onder 3000 Britten gaven tweederde van de linksslapers aan dat zij een stuk rustiger zijn in een crisis dan degene die rechts slapen. Daarbij vinden ze hun werk leuker, zijn ze zelfverzekerder en vrolijker. Maar het belangrijkste is misschien nog wel dat ze een stuk positiever in het leven staan en daardoor veel gelukkiger zijn dan rechtsslapers.

Rechtsslapers zijn rijker

Aan de rechterkant slapen heeft echter ook zo zijn voordelen. Rechtsslapers verdienen namelijk meer! Dus vind jij het niet erg om iets minder vrolijk te zijn? Kruip dan lekker naar de rechterkant en wordt een stuk rijker!

Ruilen dan maar?

Wil jij na het lezen van deze blog ruilen van kant? Grote kans dat dat niet gaat gebeuren. We zijn namelijk echte gewoontedieren en slapen aan een andere kant zal erg vreemd aanvoelen. Plus, je moet ook nog je bedpartner overtuigen om te wisselen en zijn of haar antwoord is hoogstwaarschijnlijk “Nee”. De helft van de mensen weigert namelijk zijn kant van het bed op te geven. Of je nu links of rechts slaapt, jouw kant is en blijft toch echt favoriet!

Aan welke kant lig jij het liefst?

Vorig artikel
Walra soft cotton badcollectie
Volgend artikel
Actie 15 procent korting dekbedovertrekken