Walra Soft Cotton badtextiel

Walra Soft Cotton badtextiel

Walra soft cotton badcollectie

Geniet elke dag van het directe zachte gevoel van de nieuwe badcollectie van Walra. Het Walra Soft Cotton badtextiel heeft een extra soft touch en is verkrijgbaar in prachtige kleuren!

Nieuwe Walra badcollectie

De nieuwe Walra badcollectie is gemaakt van 550 gram/m2 gekamde katoen en voelt nog zachter aan. Hierdoor kun jij elke keer weer opnieuw genieten van de zachtheid van de soft touch. De Soft Cotton badlijn bestaat uit alle essentials, zoals washandjes, handdoeken, douchelakens en badlakens, en heeft ook een sierlijk gastendoekje, een bijpassende badmat en een trendy hamamdoek.

De vernieuwde kleuren wit, kiezel, roze, blauw, navy blauw en antraciet zijn echt prachtig voor in de badkamer. En helemaal uniek zijn de katoenen labels. Elk badgoed heeft een eigen labeltje met mooie quote: Just for you, Something special, Enjoy your moment of Love the softness. Deze quotes worden random erop vastgenaaid. Wat staat er op jouw Soft Cotton handdoek?

Nieuwsgierig naar de nieuwe Soft Cotton collectie? Deze vind je nu in onze webshop!

Walra Soft Cotton gastendoekje - wit
Walra Soft Cotton gastendoekje – wit

Bye bye oud Walra badtextiel

Met de komst van de nieuwe Soft Cotton badlijn, verdwijnt het oude Walra uit de collectie. Heb jij deze exclusieve Walra badtextiel? Let dan nu even goed op. Want mocht je nog graag je huidige Walra badtextiel willen uitbreiden met washandjes, gastendoekjes, handdoeken, douchelakens en badlakens uit deze collectie, dan kan dit nog tot eind februari.

Shop hier »

Vorig artikel
12 Tips tegen snurken die écht helpen!
Volgend artikel
Slapen aan de linkerkant maakt gelukkiger