Ga op reis met dit prachtige beddengoed!

Ga op reis met dit prachtige beddengoed!

Een backpack op je rug, je paspoort in je zak en nieuwe avonturen. Op reis ben jij zo vrij als een vogeltje en slaap je vaak op de meest bijzondere plekken. Niets beters dan dat toch? Nou ja, misschien die eerste nacht weer thuis in je eigen bedje. Al hoeft de reis daar natuurlijk niet te stoppen, want met deze dekbedovertrekken droom jij gewoon weer weg naar verre landen en mooie steden.

Een citytrip

Een citytrip is altijd leuk! Ben jij ook zo verliefd op steden als Parijs, Rome, New York of Sydney? Dwaal dan elke nacht door jouw geliefde stad onder deze overtrekken met steden dessin.

 

De natuur in

Of ontwijk de drukte van een stad en ga de natuur in. Prachtige landschappen, geweldige uitzichten en enkel het geluid van een paar zingende vogeltjes. Geniet volop met deze dekbedovertrekken met natuur dessin.

Chillen op een Bounty-eiland

Lig je liever in de zon op een Bounty-eiland? Droom dan weg bij parelwitte stranden en helderblauw water. Deze prachtige overtrekken laten jou genieten van een zonnetje op een prachtig strand!

Op Wereldreis

Droom jij van een wereldreis? Plan dan alvast jouw route, gewoon in bed! Met deze dekbedovertrekken met wereldkaart is de voorpret in elk geval alvast begonnen.

Waar gaat jouw reis naartoe?

Vorig artikel
opstaan na slecht slapen
Volgend artikel
Door deze vier gewoontes slaap je slecht!