Actie: Elk 2e dekbedovertrek voor de halve prijs!

Actie: Elk 2e dekbedovertrek voor de halve prijs!

2e dekbedovertrek voor de halve prijs

Heb jij dat ook wel eens? Ben je op zoek naar een nieuw dekbedovertrek, kun je niet kiezen uit de verschillende dessins. Het liefste zou je er een heleboel nemen. Nou, dan hebben wij nu de oplossing voor je. Deze week krijg je namelijk het 2e dekbedovertrek voor de halve prijs! Bij Smulderstextiel.nl krijg je dus lekker veel voordeel, met de lente en zomer in het vooruitzicht.

50% korting op elk 2e dekbedovertrek

Dit is hét moment om nieuw beddengoed aan te schaffen, want je krijgt bij Smulderstextiel.nl 50% korting op elk 2e dekbedovertrek. Dus of je nu twee, vier of zes dekbedovertrekken bestelt, je krijgt elk 2e overtrek voor de halve prijs. Daarbij geldt de actie op alle dekbedovertrekken in onze webshop. Zelfs op de kindermaten zoals peuter en ledikant. Zodoende kun je kiezen uit beddengoed van verschillende merken, in diverse dessins en prijsklassen. Zo worden jij en je gezin heerlijk uitgeslapen wakker onder prachtig beddengoed.

Naar de actiepagina >>

 

Dessins combineren mogelijk!

Bovendien is het mogelijk om verschillende dessins en merken met elkaar te combineren. Ideaal wanneer je vrienden of familie ook nieuw beddengoed nodig hebben, als je twijfelt tussen twee woonstijlen, of wanneer je zowel een lits-jumeaux als een peuter dekbedovertrek nodig hebt. Met een nieuw dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer eenvoudig een nieuwe look, of meerdere. Bij Smulderstextiel.nl profiteer je van 50% korting op elk 2e dekbedovertrek, in welk merk of dessin dan ook. Alle combinaties zijn mogelijk!

Korting op de nieuwe collectie

De actie is tevens geldig op de nieuwe collectie. Dus heb je al eerder een mooi dekbedovertrek gespot uit onze nieuwe voorjaarcollecties, maar twijfelde je over jouw aankoop? Pak dan nu je kans, schaf het nieuwste beddengoed aan en krijg het tweede dekbedovertrek met 50% korting. En wil je het juiste dekbedovertrek aanschaffen dat volledig op jouw wensen aansluit, dan is het van belang om met enkele zaken rekening te houden. Waar je precies op moet letten lees je in deze blog.

Actievoorwaarden

De actie loopt tot en met 31 mei 2021. De korting wordt automatisch in de winkelwagen verrekend over de goedkoopste van de twee dekbedovertrekken. Alle actievoorwaarden zijn hier te lezen.


Veel shopplezier!

Vorig artikel
Beddinghouse Reuse dekbedovertrek
Volgend artikel
Silvana Royale Colortemp dekbed