Luxe slaapcomfort op maat met Silvana Royale Colortemp® dekbedden

Luxe slaapcomfort op maat met Silvana Royale Colortemp® dekbedden

Silvana Royale Colortemp dekbed

Het is geen geheim dat een goede nachtrust onmisbaar is om je overdag fit en gezond te voelen. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om te investeren in kwalitatief beddengoed. Speciaal voor al die mensen die op zoek zijn naar een dekbed dat perfect bij hen past, heeft Silvana de Royale Colortemp® collectie ontwikkeld. Een serie van zes onweerstaanbaar zachte donzen dekbedden in verschillende gewichts- en warmteklassen. Eenvoudig los te gebruiken of aan elkaar te koppelen voor optimaal slaapcomfort in ieder seizoen.

Luxe vulling van eendendons

De naam zegt al genoeg: de dekbedden uit de Royale Colortemp® lijn staan garant voor een vorstelijke nachtrust. Met een vulling van hoogwaardig eendendons vallen ze vederlicht en luchtig over je heen. Dons is op de eerste plaats een veerkrachtig natuurproduct dat bedoeld is om vogels te beschermen tegen de kou. Het staat dan ook niet of voor niets bekend om zijn bijzonder goede isolerende en vochtregulerende werking. Dit houdt in dat de stilstaande lucht tussen de donsvlokken onmiddellijk de lichaamstemperatuur aanneemt en de warmte goed vasthoudt. Daarnaast wordt transpiratievocht snel opgenomen en weer afgegeven aan de lucht. Zo behoudt jouw beddengoed de hele nacht zijn frisheid, zelfs als je het snel warm hebt.

Tijk van hoogwaardige katoen-satijn

De Royale Colortemp® dekbedden zijn afgewerkt met een tijk van goed ademende katoen-satijn met een witte satijnen bies rondom. Deze zijdezachte maar ook stevige kwaliteitsstof is zo fijn geweven dat het dons niet kan ‘ontsnappen’. Tegelijkertijd zorgt de hoge weefdichtheid ervoor dat huisstofmijt juist niet kan binnendringen in het dekbed. Om te voorkomen dat de donsvulling ’s nachts verschuift, zijn de dekbedden voorzien van carréstiksels. Hierdoor blijft zowel het dons als de warmte altijd gelijkmatig verdeeld over het gehele dekbed.

Lekker slapen in ieder seizoen

Ieder mens heeft zijn eigen slaapbehoefte. Sommige mensen hebben het ’s nachts snel warm, terwijl anderen juist eindeloos liggen te bibberen, voordat ze in slaap vallen. Daarom bestaat de Royale Colortemp® collectie uit zes donzen dekbedden, elk met zijn eigen vulgewicht en warmteklasse. Van het extra koele zomerdekbed met warmteklasse 4 (200 gram) tot de extra warme wintervariant met warmteklasse 1 (800 gr).

Alle dekbedden zijn bovendien voorzien een handige knoopsluiting, zodat je ze eenvoudig aan elkaar kunt koppelen. Zo creëer je moeiteloos je eigen 4-seizoenen dekbed of een partnerdekbed. De ideale manier om de warmte perfect aan te passen aan het seizoen of aan de slaapwensen van ieder type slaper.

 

Ontdek hier alle dekbedden van Silvana

Keurmerken

Onder een Royale Colortemp® dekbed kun je met een gerust hart in slaap vallen. De verschillende modellen zijn namelijk voorzien van het RDS-keurmerk (Responsible Down Standard) en het Downafresh® Greenline keurmerk. Deze labels garanderen enerzijds dat het gebruikte dons voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935. Anderzijds dragen zij bij aan het dierenwelzijn van de eenden.

Het NOMITE-symbool geeft aan dat het dekbed ook geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Door de vochtregulerende werking vormt dons namelijk geen aantrekkelijke leefomgeving voor huisstofmijt. Bovendien voorkomt de dicht geweven tijk dat mijten zich nestelen in het dekbed.

Welk Royale Colortemp® dekbed sluit het beste aan op jouw slaapwensen

Vorig artikel
2e dekbedovertrek voor de halve prijs
Volgend artikel
Deze zomerse trendkleuren vind je in de collectie van Iseng