Uitgelicht: dekbedovertrekken van Satin d'Or

Uitgelicht: dekbedovertrekken van Satin d’Or

Uitgelicht: najaarscollectie Satin d'or beddengoed

Satin d’Or zit al een aantal jaren in ons assortiment, maar nog niet iedereen is bekend met het merk. Tijd voor een update! Zoals de naam al doet vermoeden staat het merk voor luxe, exclusiviteit en kwaliteit. De najaarscollectie bestaat uit katoen-satijnen dekbedovertrekken met een subtiele glans in stijlvolle dessins. Bekijk de nieuwe collectie en slaap zacht onder lichtglanzend katoen-satijn!

Satin d’Or najaarscollectie

De naam van het merk zegt al genoeg. Door de Franse taal klinkt het direct chique. De betekenis van Satin d’or is letterlijk: satijn van goud. Het Nederlandse beddengoedmerk Satin d’Or is onderdeel van Romanette. Waar Romanette enkel gebruikmaakt van flanel, bestaat de collectie van Satin d’Or alleen uit katoen-satijn. De najaarscollectie kenmerkt zich door stijlvolle en unieke dekbedovertrekken, uitsluitend gemaakt van hoogwaardig katoen-satijn. Zo geef je jouw slaapkamer in no-time een chic tintje!

Bekijk de najaarscollectie >>

Wat is katoen-satijn?

Bij het beddengoed van Satin d’Or staat vermeld: 100% katoen-satijn. We begrijpen dat dit wellicht voor verwarring zorgt; Want is het nu satijn of katoen? Eigenlijk beide. Satijn is namelijk geen compleet ander materiaal, maar verwijst naar de manier waarop het katoen geweven is. De stof wordt gemaakt van zeer fijne draden, waardoor het beddengoed extra glad en zijdezacht aanvoelt. Door de speciale satijnbinding van de katoengaren bevat het materiaal een subtiele glans die het dekbedovertrek een elegante uitstraling geeft. Nog een voordeel: je hoeft het bijna niet te strijken om je bed er mooi opgemaakt uit te laten zien. Beddengoed van katoen-satijn staat garant voor luxe en slaapcomfort.

Onze favoriete dekbedovertrekken

Slaap je graag onder zacht katoen-satijn? Kies dan voor een van de mooie dekbedovertrekken uit de collectie van Satin d’Or. De dekbedovertrekken zijn zo zacht als fluweel, kleurecht en duurzaam in gebruik. Zo geniet je nog langer van de kleuren en dessins. Of je nu wilt gaan voor een grafische print of subtiel dessin, de najaarscollectie bevat diverse dekbedovertrekken met voor ieder wat wils.

De kleur teal

Teal is geen blauw en geen groen, maar wat voor kleur is het dan wel? Een diepe, gedempte blauwgroene kleur die subtieler is dan het heldere, felle turquoise. Deze kleurbenaming wordt ook wel gebruikt voor het beschrijven van tropische oceanen. Met een Satin d’Or Curling dekbedovertrek in deze kleur geef je jouw slaapkamer een rijke, weldadige sfeer. De speelse grafische print is uitgevoerd in een lichtblauwe kleur op een teal-kleurige achtergrond. Op de achterzijde zijn de kleuren precies omgedraaid. Perfect als je wilt variëren. Voor een romantische sfeer in de slaapkamer kun je kiezen voor het Baroque dekbedovertrek. Een sierlijke barokprint met kleurverloop voor een speels effect.

Vroeg uit de veren

Speciaal voor vroege vogels: Het Veren dekbedovertrek met een print van vallende veren. Maar ook voor degene die lekker uitslaapt natuurlijk. De zachte veertjes geven een kalme uitstraling aan je slaapkamer waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in twee kleuren. Kies blauwgrijs als je van de landelijke woonstijl houdt en kies marsala wanneer je een warme sfeer in de slaapkamer wilt.

Goed geruit

Terug van weggeweest: de stijlvolle ruit. Het Satin d’Or Banff dekbedovertrek in klassiek ruitpatroon past weer perfect in jouw slaapkamer. Zo ga je mee met de laatste trends en bovendien zorgt het dekbedovertrek direct voor een knusse najaarssfeer. Verkrijgbaar in een variant met warme caramel- en grijstinten of in de stijlvolle teal-kleur.

Wil je de volledige collectie van Satin d’Or bekijken? Klik dan hier voor nog meer mooie katoen-satijnen dekbedovertrekken.

Vorig artikel
Walra Eveningmist dekbedovertrek
Volgend artikel
Beddinghouse Painted Garden dekbedovertrek