Ervaar ultiem slaapcomfort met Polydaun beddengoed

Ervaar ultiem slaapcomfort met Polydaun beddengoed

Polydaun beddengoed

Wil jij graag elke nacht heerlijk ontspannen wegdromen? Dan zijn de zachte Polydaun dekbedden en hoofdkussens echt iets voor jou. Deze beddengoedspecialist produceert volgens de nieuwste technieken zodat jij altijd geniet van de ultieme slaapervaring. Ontdek hun brede assortiment en ervaar de unieke kwaliteit!

Nooit meer nekklachten

Word jij ’s ochtends wel eens wakker met pijn in je nek? Je kunt hier flink last van hebben en zelfs overdag rondlopen met een zeurend gevoel. Nekpijn is iets waar je niet op zit te wachten! Om het te voorkomen is een goede slaaphouding van groot belang. Specialist Polydaun weet dit als geen ander en produceert daarom ergonomische hoofdkussens die je lichaam ondersteunen op de beste manier.

Het belangrijkste criterium voor een goede nachtrust is dat je lichaam in een rechte lijn ligt. Iedereen heeft weer een andere slaaphouding en daarom vind je in de brede collectie speciale hoofdkussens voor zijslapers, rugslapers en buikslapers. Heb jij geen duidelijke vaste slaaphouding? Dan zijn er ook ergonomische kussens gericht op de ‘draaiers’. Elk product is specifiek ontwikkeld om je optimaal te ondersteunen. Zo heb je bijvoorbeeld als zijslaper een relatief dikker kussen nodig. Hierdoor blijven je nekwervels en rug in een rechte lijn liggen. Slaap je het liefst op je buik, dan is een dun en zacht hoofdkussen een geschikte keuze.

Bekijk hier alle Polydaun hoofdkussens

Innovatieve technieken voor zacht comfort

Naast ergonomische hoofdkussens is Polydaun ook specialist op het gebied van dekbedden. Dankzij hun geavanceerde technieken lopen ze voorop en weten ze ons steeds weer te verrassen met hun hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets heeft de Consumentenbond het Elke synthetisch dekbed al vier keer uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dit dekbed bevat een vulling van 3D-Polarsoft® met een enorm sterke veerkracht. Zo heeft het dekbed een blijvend volume.

Een dekbed voor iedereen

De zachte Polydaun dekbedden bevatten unieke kenmerken voor elk type slaper. Van anti-allergie tot aan anti-transpirerend bieden deze dekbedden je precies wat je nodig hebt. Heb jij bijvoorbeeld een huisstofmijtallergie? Ook dan ben je gebaat bij het het synthetische Elke dekbed. Door een extreem fijn geweven tijk (Mitestop®) heeft huisstofmijt geen schijn van kans. Je kruipt met een gerust hart onder de dekens en wordt in de ochtend weer fris wakker. Verder is ook het Liv synthetisch dekbed bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie.

Veel mensen ervaren dat ze ’s nachts snel transpireren. Zeker tijdens de warme zomermaanden kun je regelmatig een klam gevoel krijgen. Als oplossing produceert Polydaun dekbedden met een sterk vochtregulerend vermogen. Natuurlijke materialen zoals lyocell (Treecell®), katoen en bamboe houden je bed lekker droog en schoon. Met een Polydaun dekbed is het daarom altijd fris ontwaken!

Verantwoord slapen met Polydaun beddengoed

Al bijna 70 jaar biedt beddengoedspecialist Polydaun je ultiem slaapcomfort. In al die jaren heeft het van oorsprong Zweedse merk zich steeds meer bekwaamd in geavanceerde productietechnieken. Hierdoor weet je zeker dat je slaapt onder een kwaliteitsdekbed. Daarnaast heeft Polydaun oog voor duurzaamheid en controleren ze op goede arbeidsomstandigheden. Het assortiment is breed en je vindt dan ook altijd een mooi product dat perfect bij je past. Ontdek de uitgebreide collectie en geniet van een onvergetelijke slaapervaring.

 

Heb jij al een dekbed van Polydaun geprobeerd?

Vorig artikel
Volgend artikel
Heckettlane Floriana dekbedovertrek