Ontdek de wereld met Heckettlane beddengoed

Ontdek de wereld met Heckettlane beddengoed

Heckettlane Floriana dekbedovertrek

Houd jij van reizen, vakantie en avontuur? Laat je dan inspireren door de wereldse collecties van Heckettlane! Stuk voor stuk nemen ze je mee op ontdekkingsreis naar verre oorden. Kom tot rust op het Toscaanse platteland, wandel door het Engelse Cotswolds of dompel je onder in het bruisende stadsleven van Dubai. Elke nacht opnieuw vertrek je weer naar een prachtige bestemming.

Geniet van Toscaanse sferen

De Heckettlane beddengoedcollectie is uitgebreid en divers. Het merk reist de wereld rond om hun ontwerpen te voorzien van de laatste trends. Hierdoor ademen hun stijlvolle prints cultuur en droom je er heerlijk onder weg. Ieder thema uit het assortiment bevat toepasselijke dessins waarmee je de slaapkamer een ware make-over geeft. Welk werelddeel zou jij nog eens willen bezoeken?

In de populaire Italiaanse regio Toscane vind je niet alleen een rustgevende natuur, maar ook bijzondere historische trekpleisters. Van Toscane krijg je dan ook een echt vakantiegevoel. Dit gevoel wordt perfect gevangen in het stijlvolle Heckettlane Fabiola dekbedovertrek. Op de marmeren off-white achtergrond zijn prachtige grote rozen aangebracht. Dankzij de goudkleurige accenten oogt het Fabiola overtrek extra luxueus.

Het leuke aan Heckettlane is dat je hun beddengoed vaak ook dubbelzijdig kunt gebruiken. Voor de afwisseling bestaat de achterzijde van het Fabiola dekbedovertrek bijvoorbeeld uit een chique print met marmeren look. Een ander Toscaans dessin met tweezijdige print is de Heckettlane Horatia. Deze eyecatcher is versierd door elegante bloemen en bladeren.

Kom tot rust in de Engelse Cotswolds

De heuvelachtige streek Cotswolds is een typisch Engelse bestemming. Rustige beekjes, oude bruggen en schattige huisjes voeren je mee naar een ontspannen droomwereld. Hier kom je volledig tot rust. Het Castor dekbedovertrek is een mooie representatie van de groene natuur in de Cotswolds. Aan de voorkant zie je grote rode bloemen die goed tot hun recht komen tegen de frisgroene ondergrond. Dankzij de speciale satijnbinding bevat het dessin een subtiele glans. Verder voelt dit materiaal extra zacht aan op je huid. Wil je na een tijdje weer iets anders op je bed? Sla dan het overtrek om, want de achterzijde heeft een tweede prachtige print. Hierdoor kun je leuk afwisselen!

Naast de beeldschone Castor tovert ook het Holly dekbedovertrek je slaapkamer om in een rustgevende omgeving. Dit botanische dessin bevat een combinatie van frisse blauw- en groentinten, waardoor je heerlijk wegdroomt onder een mooie bladerdeken. Voor een chique afwerking zie je op de achtergrond een subtiele schaduwprint. Om het plaatje af te maken is de achterzijde bezaaid met sierlijke blaadjes. Het Holly dekbedovertrek bestaat uit 100% katoen-satijn.

De veelzijdige Heckettlane beddengoedcollectie

Heb je na het zien van al deze mooie dessins nog geen reiskriebels gekregen? Neem dan zeker eens een kijkje bij het volledige assortiment van Heckettlane. Of je nu houdt van kleurrijke bloemen, trendy streepjes of effen prints: het merk heeft altijd een dekbedovertrek dat perfect bij jou past. Bovendien creëer je zo eenvoudig een stijlvol interieur naar eigen smaak. Heckettlane staat voor kwaliteit en weet ons elke keer weer te verrassen met nieuwe ontwerpen. Laat je daarom inspireren en ervaar ultiem slaapcomfort.

Bekijk hier alle Heckettlane dekbedovertrekken
HEADERFOTO: Heckettlane Floriana dekbedovertrek
Vorig artikel
Polydaun beddengoed
Volgend artikel
Plaids voor studenten