Overleef de winter met deze fleurige dessins

Overleef de winter met deze fleurige dessins

Beddinghouse Painted Garden dekbedovertrek

Ben je geen groot fan van de donkere dagen en kan je niet wachten tot de lente weer aanbreekt? Wij begrijpen jou! We vinden de winterse maanden knus en gezellig, maar het kan soms ook best somber ogen, vooral in de slaapkamer. Om de winter door te komen hebben wij in ieder geval een aantal prachtige gebloemde dekbedovertrekken die zorgen voor een vrolijke noot!

Versla de winterdip

Na een lange, warme zomer verlangde een groot deel van Nederland naar de winter. Even afkoelen en genieten van de knusheid van een warme plaid en brandende kaarsjes op tafel. Ook de gezelligheid die de wintermaanden met zich meebrengt bracht veel mensen in extase. Toch kan de herfst en de daarop volgende winter erg guur en somber zijn. Dagen van regen en storm wijken sterk af van de door ons vaak geromantiseerde winterse taferelen vol ijs en sneeuw. Om nog niet te spreken over de kortere, donkere dagen waarbij het lijkt alsof je dagelijks het huis in het donker verlaat en ook weer binnenstapt. Een winterdipje ligt daardoor al snel op de loer, maar met een rijk bloemen dekbedovertrek zorg je in ieder geval dat het in de slaapkamer een fleurig geheel wordt! Opstaan met een glimlach, wie wil dat nou niet?

Romantisch, chique en vrolijk beddengoed

Het geliefde merk Beddinghouse staat bekend om de ingetogen, maar trendy dessins. Iedere collectie bevat enkele opvallende uitschieters in een bijzondere kleur, levendige print of in dit geval een mooi, romantisch gebloemd dekbedovertrek. Met recht een fleurig dessin waar je vrolijk van wordt!

Hetzelfde geldt eigenlijk voor Damai. Dit merk kiest veelal voor subtiele, rustige dessins, maar ze worden iedere collectie weer afgewisseld met enkele eyecatchers zoals het Victoria dekbedovertrek. Een bloemenspektakel waar je u tegen zegt! De donkere tonen vormen een mooi contrast met de grootse rozen.

De bloemenspecialist

Het merk waar we de laatste jaren erg veel gebloemde dekbedovertrekken tegenkomen is Essenza. De collectie bestaat uit chique dessins van hoogstaande kwaliteit, waar ook keer op keer een aantal pareltjes bij zitten die wij als zeer geschikt achten om de slaapkamer mee op te fleuren. Wat vind jij?

De Essenza dekbedovertrekken zijn niet alleen prachtig om te zien, maar voorzien jou ook van ultiem comfort. Het merk maakt veelal gebruik van hoogwaardig katoen-satijn, waardoor je je slaapkamer niet alleen opfleurt maar ook een stukje luxe toepast. De dessins sluiten naadloos aan bij de Boutique Chic trend waar we eerder al over schreven. Katoen-satijn is erg zacht en soepel en beschikt over een mooie glans dankzij de speciale satijnbinding. Het Essenza Fleurel dekbedovertrek is bij uitstek geschikt voor de winter. Het bekende gebloemde dessin is dit keer vervaardigd in warm wollig flanel.

Bekijk de Essenza collectie >>

Welk gebloemd dekbedovertrek spreekt jou het meest aan?

Vorig artikel
Uitgelicht: najaarscollectie Satin d'or beddengoed
Volgend artikel
natuurlijke slaapmiddelen