Winters genieten met Walra flanellen beddengoed

Winters genieten met Walra flanellen beddengoed

Walra Eveningmist dekbedovertrek

Walra is al jaren een grote speler binnen de beddengoed branche. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit en het aanbieden van ‘bereikbare luxe’. Zo ook voor de winter, waarbij je optimaal kunt genieten van heerlijk warm flanel en trendy dessins.

Najaarscollectie Walra: warm en comfortabel flanel

De dekbedovertrekken van Walra zijn veelal rustig van kleur, met hier en daar een opvallende uitschieter. Grafische prints en trendy aspecten komen vaak terug, maar je zult ook verrast worden door de fraaie natuurelementen die als leidraad zijn gebruikt. Deze winter is het niet anders; de najaarscollectie van Walra bevat weer een flink aantal prachtige overtrekken. De collectie bestaat uit zowel katoen-renforcé, een combinatie van polyester en katoen, en dekbedovertrekken gemaakt van comfortabel warm flanel. Vooral het flanel spreekt ons op dit moment erg aan, gezien de frissere nachten die ons nog te wachten staan. Kruip jij binnenkort ook lekker weg onder een flanellen exemplaar?

Bekijk de najaarscollectie > >

Ga voor intense sfeer

Gedurende de wintermaanden wordt er in het interieur over het algemeen gekozen voor donkerdere kleuren, rijkere stoffen en bijpassende aankleding. Dit beeld zien we ook terug in de najaarscollectie van Walra, waarin tinten als grijs en donkerblauw centraal staan. Het zijn intense kleuren waarmee je sfeer aanbrengt in de slaapkamer. En dan hebben we nog niets gezegd over de heerlijk comfortabele stof. Het warme, wollige flanel biedt jou ultiem comfort waardoor je graag nog eens een keertje omdraait in de ochtend.

Ga voor een tijdloos grafisch streeppatroon, een overtrek met een subtiele beeltenis uit de natuur of juist een klassieke ruit. Eén ding is zeker: met Walra haal je kwaliteit in huis en tover je je slaapkamer om tot een knusse ruimte waar je volledig tot rust kunt komen.

"Walra

Tijdloos en trendy

Naast het feit dat Walra graag bereikbare luxe ontwikkelt, en dus kiest voor hoogwaardig flanel, is het ook een merk dat zowel klassieke en tijdloze ontwerpen combineert met de laatste trends. Stijl er lustig op los en mix een grafische print in een klassiek of juist sfeervol industrieel slaapkamerinterieur. Met bijpassende accessoires zoals een warme plaid maak je het plaatje compleet!

Kies jij ook voor een flanellen dekbedovertrek van Walra? Of wellicht voor iemand die je lief hebt? Het is namelijk ook erg leuk en origineel om mooi beddengoed cadeau te doen!

Vorig artikel
Kerst
Volgend artikel
Uitgelicht: najaarscollectie Satin d'or beddengoed