Een elegante slaapkamer met Satin d'Or

Een elegante slaapkamer met Satin d’Or

Satin d'Or Satijnstreep dekbedovertrek Ivoor

Satin d’Or heeft weer een prachtige nieuwe collectie samengesteld, boordevol spraakmakende dessins die helemaal bij deze tijd van het jaar passen. Maak kennis met de unieke dekbedovertrekken van Satin d’Or.

De nieuwe collectie van het stijlvolle merk is bijzonder veelzijdig. Satin d’Or biedt je meerdere mogelijkheden. Kies jij voor een fijn vleugje natuur of een extra chique uitstraling in de slaapkamer?

Gloednieuwe Satin d’Or dessins

Excentriek en sereen tegelijk. Modern in een klassiek jasje. Vertrouwd maar toch verrassend. De dekbedovertrekken uit de nieuwe Satin d’Or collectie hebben precies de eigenschappen die menig slaapkamer goed kan gebruiken. Ze zorgen niet alleen voor een uitzonderlijk modieuze ambiance, ze zijn ook nog eens gemaakt van het hoogwaardige katoen-satijn. Zacht, duurzaam en met een luxe glans is het voor veel mensen hun favoriete materiaal voor hun dekbedovertrek.

Totale ontspanning

Het is dé manier om de dagelijkse beslommeringen voor even van je af te zetten: in een comfortabele stoel in de tuin een moment je ogen sluiten. Genieten van het vrolijke gefluit van vogels om je heen en het voorzichtige ruisen van de wind langs takken en bladeren. Niets meer en niets minder. Dat heerlijke ongedwongen gevoel uit je achtertuin wordt ook direct opgeroepen bij dit fraaie Gardenia dekbedovertrek, waarbij je de keuze hebt uit twee verschillende kleursamenstellingen, ieder met een eigen karakter.

Abstracte kunst

Iets minder alledaagse tinten vind je terug op de Baskiat dekbedovertrekken. Ze staan in het teken van een prachtig geometrisch motief. Er lijkt haast wel een kubistisch meesterwerk te ontwaren. Moderne contouren die samen een retro profiel vormen. Tegelijkertijd roept met name de kleur Aubergine een bijzonder werelds sfeertje op. De overtrekken zullen ware blikvangers in jouw slaapkamer zijn.

Verfijnde aquarellen

Wil je echt helemaal tot rust komen? De dromerige natuurtekeningen op het Palmetta dekbedovertrek helpen je op weg. Geniet van een heldere zomerse dag in de vrije natuur. Gaat jouw voorkeur uit naar het frisse Groen of val je voor de geborgenheid van de kleur Blauw/Beige dankzij een vleugje zonsondergang?

Luxueus hotelbed

Verlang je weleens naar de charme van een luxe hotelkamer? Met de Satijnstreep collectie van Satin d’Or breng je het elegante hotelbeddengoed naar jouw slaapkamer. Je hebt de keuze uit maar liefst negen kleuren voor die stijlvolle hotelkamer bij jou in huis. Daar zitten dus ongetwijfeld genoeg tinten bij waarmee je het perfecte plaatje kunt creëren!

Neem een kijkje bij de complete Satin d’Or collectie
Vorig artikel
Beddinghouse Lush Oasis storybed - typisch Vivid Jungle
Volgend artikel
Essenza Michelle dekbedovertrek