Vivid Jungle: botanische prints met tropische invloeden

Vivid Jungle: botanische prints met tropische invloeden

Beddinghouse Lush Oasis storybed - typisch Vivid Jungle

De Urban Jungle trend was een enorme hit en eigenlijk wilden wij nog lang geen afscheid nemen van deze populaire trend. Verschillende merken deelden deze gedachten en verwerkten een tropische versie, genaamd Vivid Jungle, in hun nieuwste collecties. De botanische prints zijn nog steeds van de partij, maar deze worden aangevuld met sprekende kleuren en exotische accenten zoals wilde dieren en opzichtige bloemen. De Vivid Jungle trend is dé vrolijke noot in dit seizoen!

De lente is betreft het weer al goed van start gegaan. Al enkele warme dagen hebben we achter de rug en dat smaakt zeker naar meer. Vooral in deze tijden is het dromen over een heerlijke vakantie zo gek nog niet. Met de exotische prints, waarop hier en daar een panter, toekan of slingeraapje opduikt, waan je jezelf al snel in een warm vakantieoord. Deze kleurrijke Vivid Jungle dekbedovertrekken zijn daarom niet alleen een ware trend, maar ook de ultieme manier om het verlangen naar een vakantie te verzachten.

Veel kleur en uitbundige prints

Waar in de voorgaande trend voornamelijk groen en naturel tinten de toon zetten, is het bij Vivid Jungle een kleurrijke mengelmoes. Nog steeds zijn de botanische invloeden sterk aanwezig. Om de vele tinten groen kan je haast niet heen, maar in veel gevallen wordt het afgewisseld met de opvallend kleurige accenten. De palmbladeren en tropische bloemen spatten hier en daar van de overtrekken af, met name in de collectie van Beddinghouse en Essenza. Roze, paars, blauw en oranje zijn binnen Vivid Jungle zeker niet vreemd. Ook zachte tinten zoals babyblauw, lila en roze kom je met regelmaat tegen. De bekende trend in een nieuw jasje zorgt voor een speels en kleurrijk accent in het slaapvertrek.

Vivid Jungle in de slaapkamer

De kleurrijke prints uit de Vivid Jungle selectie zijn uitbundig en ware eyecatchers. De opvallende prints combineren uitstekend in een verder rustig ogende slaapkamer. Heb je bijvoorbeeld effen gekleurde muren, hetzij wit of een andere tint, dan past een mooi Vivid Jungle dekbedovertrek hier perfect bij. Het fleurt de ruimte op en het trekt direct de aandacht. Natuurlijk zijn er ook rustigere prints te vinden in de Vivid Jungle trend. Vaak in het verlengde van de al reeds bekende Urban Jungle trend, waarbij groen met natuurlijke tinten wordt gecombineerd. Wil je alsnog een kleurrijk accent toevoegen? Kies dan voor een mooie plaid, sprei of een gekleurd hoeslaken in een sprekende tint.

 

Is deze trend ook iets voor jou?

Vorig artikel
Walra beddengoed en badtextiel voorjaarscollectie
Volgend artikel
Satin d'Or Satijnstreep dekbedovertrek Ivoor