Leg jezelf in de watten met Walra bed- en badtextiel

Leg jezelf in de watten met Walra bed- en badtextiel

Walra beddengoed en badtextiel voorjaarscollectie

In deze woelige tijden is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Met de nieuwe voorjaarscollectie en het kwalitatieve badtextiel van Walra leg jij jezelf in de watten en maak je van je huis een nog fijner thuis. De zachte zomerkleuren en hoogwaardige stoffen toveren jouw bad- en slaapkamer om tot een luxe oase van rust. Ontdek het nu.

Terug naar de natuur met Walra beddengoed

Pak deze periode aan om tot rust te komen, want goede slaap en ontspanning is in deze tijd, waarin werk en privé dwars  door elkaar heen lopen, des te belangrijker. De nieuwe collectie van Walra is geïnspireerd op de natuur, dé plek waar je volledig kunt onthaasten. De tijdloze dessins, botanische prints en prachtige basics in zachte aardetinten en frisse kleuren laten jou tot rust komen. Door de soepele stoffen en hoogwaardige materialen  van het Walra beddengoed geniet je bovendien van een optimale nachtrust. Nog nooit was jezelf thuis voelen belangrijker dan nu.

Bekijk Walra voorjaarscollectie >

Dekbedovertrekken in de trendkleur Tranquil Dawn

Geef je slaapkamer een opfrisser met de trendkleur Tranquil Dawn, een grijsgroene kleur die is geïnspireerd op de rustige zonsopgang in het voorjaar. Het Walra Dots & Doodles dekbedovertrek bevat een fijn stippenpatroon in deze zachtgroene tint. De kleur brengt rust en geeft je nieuwe energie. Zo stap je iedere ochtend met een opgewekt gevoel uit bed. Hou je toch van iets meer pit? Het Square Nights dekbedovertrek met ruitpatroon in vergrijsd groene kleuren oogt stoer door de grote ruiten. Dankzij de groene tint en het subtiele lijnenspel krijgt het klassieke ruitpatroon een trendy look. Naast deze nieuwe trendkleur zet ook de Urban Jungle trend zich gestaag voort. Ben jij nog steeds fan van een botanisch interieur? Dan is het Lovely Leaves dekbedovertrek iets voor jou. Op het overtrek zijn grote bladeren geschilderd met stijlvolle gouden accenten. Hierdoor krijgt jouw jungle een chique tintje!

Creëer je eigen spa met Walra badtextiel

Nu je niet naar een spa kan om te ontspannen, halen we de spa gewoon naar je toe. Want naast bedlinnen heeft Walra ook een ruim assortiment aan badtextiel. De Walra Soft Cotton bad collectie is van hoogstaande kwaliteit en voelt heerlijk zacht en soepel aan. Vanzelfsprekend is het materiaal sneldrogend, vochtabsorberend en sterk. De handdoeken, douchelakens en washandjes zijn in diverse trendy kleuren verkrijgbaar zodat je jouw badkamer kan omtoveren tot een stijlvolle spa. Daarnaast heeft Walra een lijn met bijpassende hamamdoeken ontwikkeld in zachte pasteltinten. Van oorsprong komt de hamamdoek uit Turkije waar ze voornamelijk in badhuizen of sauna’s werden gebruikt. De hamamdoek is multifunctioneel en kun je gebruiken als handdoek, laken of omslagdoek. Ideaal. Trek je terug in je eigen badkamer met Walra Soft Cotton badtextiel en geniet van de ‘zware kwaliteit’. Zo kun je heerlijk baden in luxe.

Naar Walra badtextiel >

 

Vorig artikel
Invloed van thuiswerken op slaapritme
Volgend artikel
Beddinghouse Lush Oasis storybed - typisch Vivid Jungle