Nieuwe voorjaarscollecties online! Beddengoed van topmerken

Nieuwe voorjaarscollecties online! Beddengoed van topmerken

nieuwe collectie beddengoed voorjaar 2020

De winter loopt op zijn einde. Buiten blijft het langer licht, het zonnetje breekt wat vaker door en de vogeltjes fluiten: de lente is in aantocht! Een uitgelezen moment voor een nieuw, fris slaapkamerinterieur. Dat komt mooi uit, want vanaf deze week vind je bij Smulderstextiel de nieuwe voorjaarscollecties online. Ruim 400 nieuwe dekbedovertrekken zijn toegevoegd aan ons assortiment. Maak je slaapkamer lenteproof met nieuw, trendy beddengoed en ontvang gratis ons inspiratiemagazine bij je bestelling!

Nieuwe collectie

Geef je slaapkamer dit voorjaar een frisse look. Vervang donkere kleuren en dik beddengoed door zachte lentekleuren en luchtige materialen. Beddengoed vervaardigd uit katoen, linnen of katoen-satijn is luchtdoorlatend en voelt heerlijk koel aan. Perfect voor de lente en zomer! Daarnaast zijn de nieuwe slaapkamertrends voor 2020 bekend gemaakt. Welke dessins en kleurtrends zie je terug in de voorjaarscollecties? En wat kun je verwachten op het gebied van slaapkamerinterieurs in 2020? Op dit moment zijn aardetinten, lindegroen en pastelkleuren enorm populair. Verder wordt dit voorjaar de natuur vaak als inspiratiebron genomen want we zien veel dekbedovertrekken met bloemendessins, exotische prints en in natuurtinten. In deze blog nemen we de voorjaarscollecties van zes bekende merken onder de loep:

Essenza

Haal het voorjaar in huis met de bloemrijke collectie van Essenza! Het stijlvolle merk staat vooral bekend om haar trendy dessins en hoogwaardige kwaliteit bedtextiel. Ook dit voorjaar heeft Essenza weer een prachtige collectie weten neer te zetten waarmee je jouw slaapkamer een chique en dromerig tintje geeft. De voorjaarscollectie is opgedeeld in drie thema’s: L’Ocean – (frisse pasteltinten als zacht lila en ijsblauw) , La Flamboyance – (mosterdgeel en donkergroen) & Le Jardin – (prachtige terra kleuren zoals bruin, lichtroze en donkerrood). Uiteraard zijn diverse dessins voorzien van weelderige bloemenprints. Maak het interieur compleet met een bijpassend hoeslaken, plaid en bedsprei in dezelfde stijl.

Bekijk Essenza voorjaarscollectie >

 

Beddinghouse

Beddinghouse is een bekende speler binnen de beddengoedbranche. Elk seizoen valt de nieuwe collectie onder te verdelen in verschillende stories. Kies de stijl waar jij je goed bij voelt en tover je slaapkamer eenvoudig om tot een prachtige ruimte! Dit voorjaar zijn er acht slaapkamerstijlen waarbij de twee stories Lush Oasis en Spring Flavour het meest opvallend zijn. De story Spring Flavour vormt een sfeervol kleurenpalet van prachtige voorjaarstinten waar het accent op de trendkleur lindegroen ligt. Alles voor een frisse en serene sfeer. Terwijl je met de look Lush Oasis alvast je vakantiemodus aanzet. De stylingtrend kenmerkt zich door exotische dieren, felle kleuren, botanische planten en kleurrijke bloemen. Hiermee waan jij je in een tropisch paradijs!

Bekijk Beddinghouse voorjaarscollectie >

 

Walra

Geniet van de geur van fris bedlinnen met de nieuwe collectie van Walra! Al jaren bestaat Walra bekend om de uitstekende kwaliteit beddengoed en badtextiel. De voorjaarscollectie bestaat voornamelijk uit basic dessins in rustige kleuren met hier en daar een subtiele print. De Walra dekbedovertrekken zijn erg stijlvol en geven jouw slaapkamer een frisse en luxueuze uitstraling.

Bekijk Walra voorjaarscollectie >

 

Cinderella

Ga voor een frisse start! De lichte en kleurrijke dekbedovertrekken van Cinderella geven jouw slaapkamer gemakkelijk een make-over. De voorjaarscollectie van het toonaangevende merk is erg divers en met het brede aanbod aan dessins zit er altijd wel een dekbedovertrek tussen dat aansluit bij jouw stijl. Kies jij een rustig uni dessin, een fleurige bloemprint of een subtiel stranddessin voor een zomerse beachlook? Aan jou de keuze!

Bekijk Cinderella voorjaarscollectie >

 

Riviera Maison

Ben jij gek op de landelijke woonstijl? Met Rivièra Maison haal jij buiten naar binnen. De dekbedovertrekken uit de nieuwe collectie hebben een rustieke, landelijke uitstraling die je van het merk gewend bent. In de voorjaarscollectie zie je dit keer veel dekbedovertrekken in aardetinten, lichtblauw en -groen. Het beddengoed is voorzien van verschillende structuren en een luxe afwerking. Hier en daar spot je ook een dekbedovertrek met tropische invloeden voor het ultieme vakantiegevoel. Slaap in stijl met Rivièra Maison en haal de hotelsfeer in huis.

Bekijk Rivièra Maison voorjaarscollectie >

 

Ambiante

Krijg jij al lentekriebels? Met de frisse voorjaarscollectie krijg jij vanzelf zin in de zonnige lentedagen. Ambiante is een veelzijdig merk dat zich niet toelegt op één stijl, maar een grote diversiteit in dessins vertoont. Van flamingo’s en tropische bloemenprints tot trendy dierenprints als slangen en zebra’s. Fleur je slaapkamer op met een bloemenprint voor een vrolijke lentelook of toon lef en ga voor een stoere dierenprint!

Bekijk Ambiante voorjaarscollectie >

 

Benieuwd naar alle voorjaarscollecties? Kijk dan snel hier

Vorig artikel
Polydaun bamboe beddengoed duurzaam milieuvriendelijk
Volgend artikel
helpt warme melk om beter te slapen