Duurzaam genieten met Kayori beddengoed

Duurzaam genieten met Kayori beddengoed

Kayori Aichi dekbedovertrek

Wil jij graag slapen onder een mooi dekbedovertrek én heb je een hart voor duurzaamheid? Neem dan eens een kijkje bij het prachtige Kayori beddengoed! Dit kwalitatief sterke merk produceert bad- en bedtextiel gemaakt van duurzame materialen. Met een scherp oog voor mens en milieu is Kayori zich bewust van onze impact op de wereld. Kayori keert terug naar de kern zodat jij kunt genieten op een verantwoorde manier.

De Kayori najaarscollectie: terug naar de natuur

Kom dit najaar weer heerlijk tot rust met de nieuwe beddengoedcollectie van Kayori. Dankzij de prachtige dessins vol natuurlijke elementen en kleurrijke prints ervaar je iedere dag fijne zen-momenten. Dit seizoen is de Kayori najaarscollectie veelzijdig, waardoor je kunt kiezen uit verschillende stijlen. Houd je van een effen overtrek of ga je liever voor een creatieve, eigentijdse look? Binnen de nieuwe collectie zit er altijd wel iets bij dat perfect aansluit op jouw wensen.

Kayori ziet de natuur als een eindeloze inspiratiebron en het merk laat dit graag terugkomen in hun ontwerpen. De dessins halen je terug naar het nu en zorgen ervoor dat je lekker ontspant. Je maakt het plaatje compleet met een paar groene planten of een mooie Kayori plaid. Deze kleine details geven je slaapkamer net dat beetje extra. Zo ben je helemaal klaar voor het winterseizoen.

Eeuwenoude Japanse wijsheid

Kayori beddengoed is vrijwel altijd gemaakt van kwalitatief sterke materialen. Zo vind je in het assortiment biologische katoen, linnen, Tencel, Egyptisch percale katoen en nog veel meer mooie stofsoorten. Deze luxe materialen voelen heerlijk zacht aan op je huid en zorgen ervoor dat je slaapkamer er prachtig uitziet. Bovendien bieden ze je iedere nacht optimaal slaapcomfort.

Veel Kayori dekbedovertrekken zijn daarnaast geïnspireerd op eeuwenoude Japanse wijsheden. We vergeten soms zo gemakkelijk om even stil te staan in ons drukke bestaan, maar de Japanse wijsheid helpt ons de kleine momenten te waarderen. Bewust leven en genieten in het nu is waar Kayori voor staat. Laat je daarom inspireren en creëer in je slaapkamer een oase van rust.

Luxe stoffen voor een zachte touch

De dekbedovertrekken uit de nieuwe Kayori najaarscollectie zijn allemaal met zorg geproduceerd en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Tijdens het productieproces gaat Kayori zo duurzaam mogelijk te werk. Kayori gebruikt bijvoorbeeld biologisch katoen dat voldoet aan de strenge richtlijnen van het internationale keurmerk GOTS. Dit materiaal wordt geteeld zonder giftige chemicaliën en is dan ook niet in aanraking gekomen met pesticiden, insecticiden of meststoffen. Een overtrek gemaakt van biologisch katoen is hierdoor bijzonder huidvriendelijk.

Verder vind je binnen de nieuwe collectie beddengoed van linnen, Egyptisch katoen-satijn, Tencel, flanel en biologisch katoen-satijn. Vrijwel al deze materialen voelen lekker zacht aan op je huid. Bovendien zijn ze duurzamer dan regulier katoen, wat natuurlijk beter is voor mens en milieu. Zo is een linnen dekbedovertrek veel sterker en gaat dit materiaal jarenlang mee. Het materiaal Tencel wordt gewonnen uit de houtpulp van de Eucalyptusboom. Deze bomen hebben minder meststof nodig om te groeien, waardoor het productieproces een kleinere impact heeft op het milieu.

Maar voor welke stofsoort je ook gaat: de luxe overtrekken laten je elke avond opnieuw fijn ontspannen zodat je even lekker tot jezelf kunt komen. Dat is pas echt duurzaam genieten. Onder welke stof wil jij het liefst in slaap vallen?

Bekijk hier alle Kayori dekbedovertrekken

 

Welk dessin uit de nieuwe najaarscollectie spreekt jou het meeste aan?

 

HEADERFOTO: KAYORI AICHI DEKBEDOVERTREK

 

Vorig artikel
Volgend artikel
Tesselaer