Damai: unieke ontwerpen en duurzaam beddengoed

Damai: unieke ontwerpen en duurzaam beddengoed

Damai Dew dekbedovertrek

Het merk Damai biedt unieke en vernieuwende collecties waarbij dessin, kwaliteit en comfort centraal staan. Maar ook duurzaamheid is een belangrijke factor. Zo wordt er bij de productie rekening gehouden met mens en milieu. Damai heeft een mooie balans gevonden tussen tussen een modieuze vormgeving en duurzame productie. En dankzij de diversiteit aan dessins is er een duurzaam dekbedovertrek voor iedereen.

De collectie dekbedovertrekken van Damai bestaat uit een eclectische mix waarin je duidelijk kunst, techniek en authentieke elementen terugziet. Er is in de dessins veel aandacht aan details besteed wat het beddengoed nog mooier maakt. Binnen de beddengoed collectie maakt Damai gebruik van stories waarin een bepaalde sfeer of thema centraal staat. Dit najaar zijn dat Recharge en Geo Botanica.

Recharge

In de Recharge story draait het allemaal om de kalme en vredige uitstraling. Wanneer de harmonie in de slaapkamer in balans is, kun jij jezelf ontspannen en terug opladen. De sleutelwoorden voor dit thema zijn dan ook ‘simplisme en minimalisme’. Maar je herkent ook wereldse elementen terug in deze collectie van Damai. Rijke texturen en speelse prints in contrasterende kleuren nemen je daarbij mee op een ontspannen reis.

Geo Botanica

In de story Geo Botanica is de natuur een belangrijke inspiratiebron voor Damai. Bepaalde elementen uit de natuur zijn op geheel unieke wijze terug te zien. Bladnerven, een collage van planten, maar ook warme aardetinten zijn gebruikt in de dessins. Hierdoor straalt de natuur een zekere allure uit en breng je tegelijkertijd warmte en comfort naar de slaapkamer.

Damai Organic

Damai is niet alleen bezig met unieke en vernieuwende dessins, maar komt ook tegemoet aan de sterke vraag naar producten die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. De Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen of katoen-satijn. Dit houdt in dat de producten gemaakt zijn met natuurlijke vezels van uitstekende kwaliteit. Geproduceerd met respect en in goede omstandigheden voor de wereld maar zonder de kwaliteit en het design uit het oog te verliezen. De gehele Organic collectie is voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat het katoen op een milieuvriendelijke manier geteeld wordt en het hele productieproces sociaal-verantwoord verloopt.

Voor welk duurzaam dekbedovertrek van Damai ga jij?

Vorig artikel
Day Dream Mats flanel dekbedovertrek
Volgend artikel
Eten voor het slapen gaan (Do’s & Don’ts)